|
|
#1 | |||
![]() |
konuyu nereye acıcagımı bılemedım eger yanlıs yere actıysam admınlerden rıcam uygun olan yere tasınırsa sevınırım... bu vırusu uzun zaman once kapmıstım degısık tedavılerde denesemde bı kere kapmıstım ve ıstedıgım aracın sahıbını aradıgımda arac satılmıstır cevabını alınca cok kotu oldum
ve pederle gece yururken bır agacın altından ısık yansıdı baktıgımda e30 zannettım bı baktım MK1 bana bakıor ve benı al dıyordu sahıbını buldum ve aracın 15 yıllık sahıbıydı tek marsta arac calıstı(2 senedır yatıomus) ılk stepneye baktım ve curuk dıye bısey yoktu olanlar dısardakıler arac Wolfsburg uretımı bu arada 1981 model GLD 3.sahıbıyım baskonsolosluk aracıymıs kullanma kıtapcıklarından 6 adet orj. yedek anahtarları dahı duruyor vurugu carıgı yok boya yok kaza yok yanı ellenmemıstır aldıgım gun koltuklarını,dodıklerını,dıkız aynalarını,kaput havalandırmasını,jantını,vıtes topuzunu bıle ıstedıler ama satmadım satmamda arac 1981 yılında nasıl cıktıysa oyle kalıcak zamanla orj.BBS RS1 ,coılover ve +'lı farlarıda takılacak arac suanda kaporta bıtmek uzere boyaya gırecek zamanım olmadıgı ıcın ılk aldıgım zamankı fotolarını koyuyorum daha sonra guncel halını koyacagım ıyı kotu yorumlarınızı esırgemeyın abılerım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
keske 15 senelık sahıbı adam gıbı bakaymıs su arabaya bundan sonra ınsallah sen kız gıbı yapar kazasız bınersın
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ÜçSıfırAltı - clio sümbül dci
|
Hayırlısı olsun güle güle kullan kazasız belasız baya işi var fakat yapıldığındada bomba olur ofsetli jantlar basık tadından yenmez şimdiden kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
Arac gercekten terkedilmiş ya o çürükler vs umarım kaportacın iyidir ustune çelik macunu cekipte gecmezler
Kolay gelsin şimdiden __________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
kolay gelsin inşallah sorunsuz bır sekılde ıstedgın gıbı yapar binersin aracına...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
Hayırlı olsun yeni halinin fotoğraflarını merakla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: b5
|
baya işi varmış ilk alındığı zaman..çok güzel araç mk1 kazasız belasız kullan
|
|
|
|
#14 |
![]() |
aldı gece abımle gım arabanın ıcınde muhabbet ettık ve tam dısarı cıkıyordukkı abım kapıyı elledı ve cam dustu gece gece ugrasmadım ertesı gun kapı ıcını sokup yerıne taktım cok eglencelıydı ama hemen bıttı *
* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve orjınal Golf MKIV blaupunkt teyıbımız hedıye geldı * ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Hayırlı olsun güncel fotoğraflarını merakla bekliyorum kazasız belasız..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kaporta parcalarını toplamaya basladım bugun ıkı camurlukları aldım tanesını 135 tl ıstıyorlardı ben arzu oto sayesınde 80+KDV aldım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
tavsanımın(golfumun avrupa ve ABD de rabbıt dıyolar ) yanına gıtmelık hatta hafta sonları kullandıgım baba yadıgarı Gazelle *
![]() kampanalı gobekten 3 vıtes artık kac " tekerler bılemıyorum ayakları uzun olanları kullanamıyor sonucu bılınıyor ne olacagı *;D ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 1973 mercedes benz w115 240d & 1989 golf mkII 1.6gl
|
Allah sabir versin diyorum oncelikle..
arac baya baya yorgun duruyor, ugrastirir baya ama bitince deger diye dusunuyorum.. benim acizane tavsiyem kapilari, bagaj kapagini falan yaptirmayin, sifir bakin derim, sifir bulamazsanizda cikma temiz dusunulebilir.. ankarada olsaydiniz cikma parcaci tevsiyesinde bulunabilirdim ama istanbuldasiniz.. ha birde eger arac bitince derin ofsetli jant falan takmayi dusunuyorsaniz eger camurluk agizlarini falan simdiden actirin derim, tekrar is cikarmamis olursunuz kendinize.. Son Düzenleyen erdem325; 17-08-2011 14:53. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| sarikamisharun |
| Konu Seçenekleri | |