|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jazz
|
Bir çılgınlık yapıp 2 araç alayım dedim
şaka şaka..benim için en ideal olan bunlardı birisiyle devamlı gazlıyabilecegim. birisinede ailecek binebilecegim araçlar hemde Honda.. ![]() şimdilik eski fotolarını koyuyorum,ilerleyen dönemlerde yenileri gelir inş. ![]() 91 model ef kasa ruhsada işli b16 var.. motor: B16A2 Motor B16B Piston (Orj.Honda Oem) ACL Race Yataklar (ana ve kol) OEM Triger kayışı OEM Triger gergisi OEM Subap lastikleri AEM Flitre kiti B&M Benzin basınç regülatörü Walbro Benzin Pompası CRX Benzin deposu Spoon Fan Müşürü Edelborck Yağ kapağı D1 Spec Oil Catch Tank Samco Sport Slikon Radyatör Hortumları Spoon Termostat AEM Short Shifter ıtr radyatör egzos: DC Sport Rep. Headers DC Sport Son Susturucu Custom Garage- Sebo Style 60lık düz boru yürüyen ve alt takım: Exedy debriyaj Hasport Swap Motor Kulakları Hasport Swap Akslar FullRACE Swap ön taşıyıcı Brembo Ön Diskler Megan Racing Coilover Yay Megan Racing Ön Kule Gergisi 15 inç oz ultraleggera bronz renk [ kısa süre sonra takılacak] EK4 VTİ Arka Disk Frenleri Energy Suspension Komple Alt Takımları set olarak değişti Debriyaj telliden hidrolik debriyaja dönüştürülmüştür. aksesuar: JDM Sinyaller JDM Arka Tampon JDM ön tampon Spoon Real Carbon aynalar Vti ön koltuklar (kırmızı siyah kaplandı) Kırmızı Emniyet Kemerleri OMP Süet Dreksiyon (Kırmızı Dikişli) OMP Süet Vites Körüğü (Kırmızı Dikişli) İTR Kadran ecu: Hondata S300 P72 Ecu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() efb16 launch control Jdm EF9 Launch Control - Car Videos on StreetFire 94 model (20/03/1995 trafige çıkış) sunroof-klima, degişensiz beyaz bebek si'yım..![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen RpmTurk; 20-08-2011 12:17. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
vayy maşallah abi şu full race strut bar dan banada lazım
allah tabanlarını düz bastırsın
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: M.B
|
Masallah kazasiz belasiz ikiside boncuk gibi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
off bebekler bebeyi ikisi de. ef çok can yakar şimdi
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
maşallah 2 aracta cok güzel ef in seste harika kazasız belasız..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Maaşallah abi kazasız belasız.Ef'ye dicek bişey bulamıyorum
__________________________________ "Mantık sizi A'dan B'ye götürür.Hayal ise heryere." Albert Einstein |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: :)
|
Maşallah , Allah kaza bela vermesin.
Su plaka olan si heralde çok temiz maşallah. Ef de izmirden ist e gitti diye biliyorum.İzmirdeyken ustamız (adem abi onur oto) bakmış temizliğine düzgünlüğüne onay vermişti.Satıldıktan sonra haberim oldu böyle düzgün bi ef nin olduğunu erken haberim olsa belki de ben almış olucaktım o aracı. ![]() Allah nazarlardan korusun her ikisinide. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Maşallah kazasız, belasız abi sen işini biliyosun
__________________________________ rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
amin cümlemize saolun..
ef nin motor içine girmek istiyorum..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
hayırlı ugurlu olsun abıı
2 araba da bebekk beyaz ef ın projeye yabancı deqılızz herkez bılırr masallahh Allah kaza bela vermesın Guzel secımler olmusss __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda Es7
|
güzeller maşallah, kazası zbelasız sürüşler inş
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
Abi kocaman masallah hepsine
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: dci
|
erol naaptııın
![]() ![]() ![]() allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kardeşim.. ef b16 zaten mükemmel bir araba , senin aldığına ne kadar sevindiğimi bilemezsin... eg hb de hakikaten bebekler bebeğiymiş... maaşallah her ikisine de..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
maşallah.ef kasayı çok beğendim.
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
evet si su plaka gerçekden resimlerden göründügünden daha güzelmiş.. ef yi izmir foçadan almışlar. sadece sol çamurluk degişik. motor kompresör harika cıktı hepsi 13.5 |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
saolsun arkadaşlar hepimize kazasız belasız..
allah daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah.. honda olsun swap olsun hastayız dayanamıyorum..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
maşaallah allah kaza bela vermesın ef ayrı bır guzel zamanında elden gecmıstı guzel topladılar herseyıyle 10 numara arac
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
erol masallah,
cocukla tek kapi araba zor olmuyor mu? __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
teşekkürler..
onur yok vallahi hiç bir zorlugunu görmedim daha öncekilerden de.. çocuk koltugu var arkada sadece ön koltugu yatırıyorum o kadar kız zaten ufak tefek araç içinde rahat yani.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |