hayırlı olsun erol,kazasız belasız kullan.
Printable View
hayırlı olsun erol,kazasız belasız kullan.
çok güzel .maşallah
Ikısıde Kusursuz Guzellıkte Masallah Allah Nazarlardan Saklasın :)
amin cümlemizi saolun arkadaşlar..
EF nin her civatasında emeğim var diyebilirim. Hayırlı uğurlu olsun çok sevilerek yapılmış hiçbir masrafından kaçılmamış bir araç aldın.
Abi hayirli olsun iki aracinda, gule gule kullan...
Abıcım masallah :) EF'YI 1.9 falan ıstıyoruz Turbo olmasın kesınlıkle N/A olsun gırtlak olsun :)
evet bayaa bi emek harcamışınız farkındayım.. aynı özveriyi eski egvtec'imde bende gösterdim o yüzdeen bu tarz araçların degerini iyi bilirim.
tşk.ler.
saol kardeşim teşekkür ederim..
juuumm turbo yok turbo yok :)
inş. benimde istegim dolu bir n/a
güle güle kullan çok güzel gerçekten...
ilerde k20 gelir belki si'ya :)
efnin yapım aşaması fotolarını görmüştüm gerçekten çok güzel duruyor araba tam kıvamında gözüküyor
saol teşekkür ederim..
si müzelik benim gözümde ama ilerde şartlar neyi gösterir bilemem..:)
ef tam al bin gazla geri kapar cinsden:)
maşallah bende ilgilenmiştim efle ancak tek kapı olması tercih dısında bırakmıştı beni ancak dolu bir cihaz 2 aracınızda hayırlısı olsun kazasız belasız keyifle kunlanın inş :)
allah kaza bela vermesin abi....ef b16 ya aşığım esayda çok temizmiş
saol cümlemize kazasız belasız sürüşler..
Maşallah Erol abi hayırlı olsun ikiside Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin..
Allah iki aracınıda güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. ef için taylan kardeşim çok emek harcamıştı. kazasız ,belasız...
İkiside birbirinden güzel maşallah.Launch beni benden aldı:D Ef+b16 benim gibi burdaki herkesin hayalidir sanırım. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)
aminn
cümlemize kazasız belasız sürüşler arkadaşlar...
tşk.ler
maaşallah hayırlı olsun ikiside harika ef nin atmosferik kalmasını isterim :)
kendim almış kadar sevindim maşallah 2 araçda çook güzel walahi erol abi, senin gibi temiz kalpli iyi insana hep en iyi hondalar nasip olsun insallah ;)
darısı başımıza artık, senden bi süprizde bana bekliyorum yine :))
maşallah hayırlı olsun abi
En mantıklısını yapmışsın erol abi.
Maşallah 2side boncuk.
Taylan'ın arabasını yakından takip ediyordum zaten.
hayırlı olsun. si yakından bilen birisi olarak doğru seçim yapmışsiniz diyorum. yapılı hali çok daha güzeldi ama si bu az düşsün katil bir görüntüsü var. maaşallah.
Erol abi gerçektende sevindim bu araçların sende olmasına.Kazasız belasız bin abi :)
Daha önce görmüştüm maşallah güzel bir araç hayırlı olsun. Kazasız belasız gazlayın.
EF'yi Istanbul'da gormustum gecenlerde, cok cok guzeldi masallah :)
Allah kaza bela vermesin ikisiyle de
saolun arkadaşlar allah daha iyilerini sizlere nasip etsin..
Maşallah.EF'e bayıldım.Kazasız belasız binmeniz dileğiyle her 2'sine de.:)
hayırlı olsun erol abi kazasız belasız maşş.
saolun arkadaşlar cümlemize kazasız belasız sürüşler..
ikiside çok iyi maşallah allah kaza bela vermesin bu devirde ole temiz si bulmak çok zor...
maşallah 2 araçta çok hoş kazasız belasız surusler dılerım
Maşallah iki aracada.. İzmirimizde böyle güzel araçlar görmek mutlu ediyor..
erol abi sen işini blirsin maşlh ef kasaya hasta kaldım gidişini çok merak ediyorum ??
saolun tşk.ler arkadaşlar.
ef benide benden aldı:)