abi hayırlı olsun maşşallah ikiside çok güzel
ef sahibindende dururken aklımdan geçmişti nasıl oldu da erol abi almadı bunu diye:D:D:D
beyaz si ı nerden aldın geçenlerde görmüştüm sahibinden de mi burda mı hatırlayamadım:):):)
Printable View
abi hayırlı olsun maşşallah ikiside çok güzel
ef sahibindende dururken aklımdan geçmişti nasıl oldu da erol abi almadı bunu diye:D:D:D
beyaz si ı nerden aldın geçenlerde görmüştüm sahibinden de mi burda mı hatırlayamadım:):):)
evlat ya, tekrardan hayırlı olsn Erol abi, yazın geldiğimde bi tur attırırsın artık:)
ayıp ediyorsun yunus her zaman:)
saol
hayırlı olsun erol,kazasız belasız kullan.
çok güzel .maşallah
Ikısıde Kusursuz Guzellıkte Masallah Allah Nazarlardan Saklasın :)
amin cümlemizi saolun arkadaşlar..
EF nin her civatasında emeğim var diyebilirim. Hayırlı uğurlu olsun çok sevilerek yapılmış hiçbir masrafından kaçılmamış bir araç aldın.
Abi hayirli olsun iki aracinda, gule gule kullan...
Abıcım masallah :) EF'YI 1.9 falan ıstıyoruz Turbo olmasın kesınlıkle N/A olsun gırtlak olsun :)
evet bayaa bi emek harcamışınız farkındayım.. aynı özveriyi eski egvtec'imde bende gösterdim o yüzdeen bu tarz araçların degerini iyi bilirim.
tşk.ler.
saol kardeşim teşekkür ederim..
juuumm turbo yok turbo yok :)
inş. benimde istegim dolu bir n/a
güle güle kullan çok güzel gerçekten...
ilerde k20 gelir belki si'ya :)
efnin yapım aşaması fotolarını görmüştüm gerçekten çok güzel duruyor araba tam kıvamında gözüküyor
saol teşekkür ederim..
si müzelik benim gözümde ama ilerde şartlar neyi gösterir bilemem..:)
ef tam al bin gazla geri kapar cinsden:)
maşallah bende ilgilenmiştim efle ancak tek kapı olması tercih dısında bırakmıştı beni ancak dolu bir cihaz 2 aracınızda hayırlısı olsun kazasız belasız keyifle kunlanın inş :)
allah kaza bela vermesin abi....ef b16 ya aşığım esayda çok temizmiş
saol cümlemize kazasız belasız sürüşler..
Maşallah Erol abi hayırlı olsun ikiside Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin..