|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Araç giresunda volkan arkadaşımın aracıdır çok iyi bir dostumdur rica etti yüklemeye çalıştım inşllah begenirsiniz
98 model çift aırbag klima sanroof km orjinal ![]() tavan hariç boyalı diyebilirim bir kaç parça halen boyasız Şimdiden iyi seyirler DİP NOT:kimseye gider yapmıyorum denemek isteyen olursa bayramdan sonraki hafta herkezle deneriz. ANKARA'da EMEGİ GEÇEN Degerli dostumuz,TUGBAY AK'a UTKU SELAMOGLU kardeşime AYDIN USTA'ya METE USTA 'ya emeklerinden dolayı kendi adıma ve volkan'ın adına çok ama çok teşekkür ederim... Sağolun ... Videoyu izlemeden fotolara bakmayalım Silahl atma 28 AC 106 ** - izle indir klibi arks videosu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ________________ Burasıda aslan yatagı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____ __________________________________________________ ____ __________________________________________________ ____ MOTOR I TB 45 MM THROTTLE Body Port Polish Kentcams PT 53 Egzantrik 12.2 wiseco Piston Eagle K1 hafii kol ve Arp Saplamaları Kentcams Double Yay Şapka Titanıum Siboplar Kentcams Ayarlı Kasnaklar ECU VE ELEKTRONİK Vems Ecu AEM widebant Buddy Club Racing Spec condenser MSD Bobin ve Kabloları NGK iridium buji HKS Turbo Timer EGZOZ SİSTEMİ Süpersprint Krom Heards Süpersprint 60 mm krom ara borular X- Force varex elektronik vanalı egzoz sistemi YAKIT SİSTEMİ RC 340 cc Enjektörler Wolbro Benzin Pompası (çift depo - çift pompa) AEM Regülatör YÜRÜYEN FREN SİSTEMİ VE İÇ MEKAN Bronz baskı balata 13 x 59 ayna mahruti Short Shift Compomotive 14 hafif Jant Brembo hava kanallı soğutmalı disk ve Brembo balata Eibach 5 cm yay Koni Amortisör Seti Sparco hafif yarış Koltukları İndash cd çalar Araç Dyno verisi 200 HP dir Yeni Proje ile çok yakında karşınızdayız. Saygılar __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU Son Düzenleyen yaşar; 19-08-2011 07:50. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
maşallah kazasız belasız surusler diri duruyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah kazasız belasız ....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
allah kaza bela vermesin tekerini düz bastırsın nedir specler .? bir kadran videosu lazım yaşar abi
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
yavuz specler agır yazıyorum yazıyorum bitmiyor ![]() 5 dakkaya hazır olacak inşallah
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Maşallah çok diri duruyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Sağoalsın kardeşim .
specler fotoların altında ilgilenenlere duyrulur
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: nıssan primera gt & SR20DE
|
sanırım çorumdaki draglara katıldın maşallah
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 gtı,mk1 saxo vts,600RR
|
13.5lerı görmesi lazım bu arabanın bu parcalarla beygiride baya bi bolmus masallah kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
Vayy silahsız çatışmayı yapan makine piyasaya çıkmış
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
maaşallah maaşallah
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
volkan maşallah kazasız belasız
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
maşallah güzel bi 106 kazasız belasız..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa D
|
maşallah kazasız belasız sürüşler
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Araç şuan net 800kg.
Çok sıkı gideri var, akhisar draglarda çok ince ve bitik slick ile yerinden kalkamadı ![]() Maşallah... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Maşallah çok güzel bir araç Aydının ordada baya bir incelemişdim.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Çok güzel bir listesi var. İstanbul'dan giden araçlardan birisimi acaba. Dyno eğrisini çok merak ettim o sıkıştırma ve itb ile.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Maşallah cok güzel bi kadran videosu falan görsek neşemiş yerine gelse.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Maşallah kazasız belasız
__________________________________ Bye Bye Gti This is Vti |
|
|