Aracımı Sabiha Gökçen otoparkında biraz çizmişler. İlk gördüğümde resmen gözümden yaş geldi sinirimden ve üzüntümden dolayı. Ama her şerde bir hayır vardır. Bende boyatmaya karar verdim. Renk olarak sıvı sarı olucak sanırım Türkiye de bir tek bursadaki clio RS de var.
04.02.2011: Aracın parçalarını sökemeye başladık. Gördüğüm kadarıyla arabamı parçalayacak olan usta çok heycanlı gülümsemeler yüzünden eksik olmuyor. Her söktüğümüz parça bizi boyaya biraz daha yakınlaştırıyor. Maltepe carrefourdan sıvı sarı megane tropy oyuncak aldım. Servisin sahibi el koydu. 40-45 yaşlarında olmasına rağmen oyuncağı elinden düşürmüyor.![]()
07.02.2011
Bugün aracın sunroof, bagaj kapağı, tavan döşemesi, sağ kapı içi söküldü. Kaportada onarılması gerekli küçük yerler işlendi ve boyaya hazır bi durumda astarlancağı zamanı beklemeye başladı.
------------------------------------
12.02.2011:
Ne zamandan beri aklımda olan mini parklarını bugün teslim aldım.
14.02.2011
Mini parklarının montajı için tamponları bostancı Crazy Car'a verdim 16.02.11'de alıcam. Nasıl bir işcilik çıkartıcak açıkcası merak ediyorum.
16.02.2011
Tamponlara mini parkları uygulandı. Tamponları bırakıp gitmek zorunda olduğum için o anı resimleyemedim.
Bunların dışında konsolun ortasına navigasyon yerleştirmek için çalışmalara başladım. Navigasyonu yerleştirmek için basit bir iskelet oluşturdum. Bu iskeletin resimlerini detaylı olarak, kaynak yapıldıktan sonra göstermek istiyorum. Çünkü şuanda pek anlaşılır bir durumda değil. İskelet ve navigasyonu yerleştirmek aslında işin en kolay kısmı. Zor olanı ise kalıp çıkartılıp konsolun ortasına güzel bir görünüm verebilmek. Bugün birkaç fiberci dolaştım, çok sıcak bakmadılar, yapabiliriz ama zor olur gibilerinden kaçamak cevap verdiler. O yüzden bu hafta çok büyük bir ihtimal Team Art ile konuşmaya gidicem. Adam gibi yapabilceklerini sanıyorum, yaptıkları çalışmalardan sonra.
![]()