Tamer abinin orda canlı görmüştüm çok daha güzel duruyor maşllah çok sevimli ;)
Printable View
Tamer abinin orda canlı görmüştüm çok daha güzel duruyor maşllah çok sevimli ;)
maşallah.böyle astraları görmek güzel
bnce jantlarda güzel duruyor. tek ihtiyaci önden arkadan bikaç cm daha basmak..
maşallah kazasız belasız..
maşallah allah nazardan saklasınn guzel olmuş aracın :)
lastik yanagı cok kalın jantlar ufak albenili durmuyor malesef 18" bbs takın lastikte strech olsun o zaman german olur tam :)
bbsin yakısmadıgı nadir araclardan biri olmus :S
arac guzel lakin eski jantları ile daha guzelmiş
maşallah güzel görünüyor.fakat lastik yanakları fazla olmuş galiba. :)
arkadaşlar söledıgım gıbı lastıgın yanakları 1 beden daha ıncelırse ön lip yere surtmektedır ondan dolayı bu lastık secımını yapmak zorunda kaldık .
ozaman yapılacak tek bişey var görsellik açısından jantın göbeğini boyaman :) çünkü böyle cidden lastik kalın duruyo pek hoş durmuyo yani.ama öbür türlüde sürtüyo bence en son jantları renklendir nasıl olcak hepimiz görelim belki orjinal 17 bbs jantlara gerek kalmıcak belki illede lastik değiştirmene gerek kalmıcak pc de birine shoplattır jantları anlayan arkadaşlar vardır burda zaten hepimiz görelim derim ben.
maşallah german stay la yakın:-)
kanka bak herkesın fıkırı benmle aynı :P
yanakları 40 yapalım arabayı kaldıralım ve jantları boyayalım sonra oturup ızlerız :)
genel yorumların aksine bence jantlar lastik ebatı falan tam kıvamında olmuş.allah kaza bela vermesin maşallah.
Jantlar dışında hoş duruyor bana göre de..
Aracı sık sık kumburgaz taraflarında görüyorum Maşallah..
Arkadaşlar :) , aracı daha basması gerek die yazanlar olmuş ilk bakışta cidden öyle duruyor fakat 16" de ve bu araçta min yanak ve min taban ancak bu lastik kullanabiliyoruz, 195 40 16 yada 45 16 da araç ciddi basık olduğu için lastik çamurluk arası çok açık kalıyor, basıklığı söyle söyliyim coilde 4 cm kadar daha pay olmasına rağmen 3 kişi kedi gözüne sürttük :D ,
Anılcım allah kaza bela vermesin, ne hale sokmuşsun arabayı :) Bu arada fotoğrafı çektirdiğin arkadaşla beni bi buluştur birlikte benim aracın fotolarınıda çekelim.
ha bu arada bence mutlaka marşpiyer takılmalı araca, o zaman tam sürüngen olur işte ;)
Öncelikle Allah Kaza Bela Vermesin
Ama Gerekirse Az Birşey Kaldırın O Lastik Yanaklarını İnceltin O Jantı Büyütün Göbeğide Gold BBS Yapın Karşısına Geçin Ailecek İzleyin.. :) Şu Şekilde Hiç Hoş Durmuyor Kardeşim. Kolay Gelsin Elinize Sağlık
araba çok tatlı maşallahı var ama bende jantları pek yakıştıramadım kazasız belasız sürüşler..
Maşallah çok güzel jantların ufaklığını sevdim, bence herşey:icon_tup:
Maşallah tatlı duruyor Astra ama jantlar değişse daha da iyi olur sanki... Brock tercih edilebilir mesela..
baska bır jant uzerınde dusunmedık bıle yorumun ıcın t.ederım bu arada BBS RS1 yurt dısında bıle denenmemıs bırseydı . bizde onu denedik
Diğer astra'lardan farklı ve göze güzel görünüyor bence , maşallah :)
Kocamannn maşallah çok güzel yaa :) Kazasız belasız sürüşler
Jantlar iyi ama lastiklerin yanakları geniş sanırım 45 yanak .. 40 olsa iyi olurdu ...
kardeşim araba resimlerde oldugundan yüksek çıkmış yorumlar sanırım bu yüzden... Lastik ve jant hakkındaki yorumları bence aracı canlı gördükten sonra değerlendirmek lazım canlı araç çok daha farklı duruyo