Jantlar dışında hoş duruyor bana göre de..
Printable View
Jantlar dışında hoş duruyor bana göre de..
Aracı sık sık kumburgaz taraflarında görüyorum Maşallah..
Arkadaşlar :) , aracı daha basması gerek die yazanlar olmuş ilk bakışta cidden öyle duruyor fakat 16" de ve bu araçta min yanak ve min taban ancak bu lastik kullanabiliyoruz, 195 40 16 yada 45 16 da araç ciddi basık olduğu için lastik çamurluk arası çok açık kalıyor, basıklığı söyle söyliyim coilde 4 cm kadar daha pay olmasına rağmen 3 kişi kedi gözüne sürttük :D ,
Anılcım allah kaza bela vermesin, ne hale sokmuşsun arabayı :) Bu arada fotoğrafı çektirdiğin arkadaşla beni bi buluştur birlikte benim aracın fotolarınıda çekelim.
ha bu arada bence mutlaka marşpiyer takılmalı araca, o zaman tam sürüngen olur işte ;)
Öncelikle Allah Kaza Bela Vermesin
Ama Gerekirse Az Birşey Kaldırın O Lastik Yanaklarını İnceltin O Jantı Büyütün Göbeğide Gold BBS Yapın Karşısına Geçin Ailecek İzleyin.. :) Şu Şekilde Hiç Hoş Durmuyor Kardeşim. Kolay Gelsin Elinize Sağlık
araba çok tatlı maşallahı var ama bende jantları pek yakıştıramadım kazasız belasız sürüşler..
Maşallah çok güzel jantların ufaklığını sevdim, bence herşey:icon_tup:
Maşallah tatlı duruyor Astra ama jantlar değişse daha da iyi olur sanki... Brock tercih edilebilir mesela..
baska bır jant uzerınde dusunmedık bıle yorumun ıcın t.ederım bu arada BBS RS1 yurt dısında bıle denenmemıs bırseydı . bizde onu denedik
Diğer astra'lardan farklı ve göze güzel görünüyor bence , maşallah :)
Kocamannn maşallah çok güzel yaa :) Kazasız belasız sürüşler
Jantlar iyi ama lastiklerin yanakları geniş sanırım 45 yanak .. 40 olsa iyi olurdu ...