Adam bi jant bi coil yapmış ne istiyorsunuz yahu :)
Daha büyüğü Astra için Türkiyede yok diyor....
Elli tane mesaj aynısı mesaj yazmadan önce önceki mesajları okuyalım lütfen...
Allahtan arkadaş sabırlı :D
Printable View
Adam bi jant bi coil yapmış ne istiyorsunuz yahu :)
Daha büyüğü Astra için Türkiyede yok diyor....
Elli tane mesaj aynısı mesaj yazmadan önce önceki mesajları okuyalım lütfen...
Allahtan arkadaş sabırlı :D
kocaman bi maşallahı hakediyor araç cok sade ve şık olmuş kazasız belasız inşallah
Jantlardaki kötü duruşun sebebi benim RS taktığım Civicte de başıma gelen şey: yanak korumasız lastikler... Yanak korumalı lstik daha güzel ve daha ince yanaklıymış gibi duruyor bence...
oem jant, dip basık...ilk fotodaki gibi olsa...
bbs devri bitti düşüncesindeyim...
maşallah kazasız belasız:)
[QUOTE=anil37;2537718]Araçta şuan JOM Supersport kamber ayarlı coilover vardır . BBS RS1 16''7.5-8.0 ve biçok şey :)
İyi Seyirler
Orjinal Jantlar ile
http://i52.tinypic.com/2ni18ug.jpg
Bu fotoda sağdaki tampon orjinal tampon mu ? soldakinden farklı değil mi ?
sağdaki tampon orjinal astra değil sonradan yapılma :)
komple sıfırdan fiber mi yoksa başka araçtan uydurma mı acaba merak ettim
abi tahminim orjinalin üstüne ekleme yapılarak yapıldı ama detayı oğuzhan999 yazıcakdr :)
beklamedeyiz o zaman :)
Bildiğiniz orjinal OPC Astra tamponu arkadaşlar :)
http://www.rsportscars.com/foto/2005...tra_opc_01.JPG
jantlar olmamaiş , biraz daha basılsa fln , lastik yanaklari bla bla bla..=) şaka şaka çok diri duruyor cok begendim=)
kazasiz belasız inşallah=)
[QUOTE=Cimmeria;2586363]tampon orjinal ASTRA OPC tamponudur.Tampon plastiktir.sonradan yapılma ek koyulma yada fıber flan degıldır. Arkadaşlar dıger yorumlarınız ıcın t.edıyorum bastada soledıgım gıbı denenmemiş bişe yapmaya calıstık yaptıgmzada ınanıyorum . burda olumsuz yorum yapan arkadaşlar aracı canlı halde gorduklerınde yorumları tamamen farklı oluyor . teşekkurler
küçükhamada tükkanmı var? gecen butun gun caddede yatıodu araba. önünden 2-3tur attım göremedim sneı ?