videolari nereye koyalim:)))
Printable View
videolari nereye koyalim:)))
Maşallah.
Jantlar biraz küçük mü gelmiş sanki?
17" olmamış sanki? Konuyu okuduğumda söyleyecektim ancak yetisememisim. Kazasiz belasiz keyifli sürüşler :)
haırlı olsn kazasız belasız yanlamalar :)
Dıreksıyonda kı kaplama bıraz sırıtıyor gıbı ?
direksiyon kaplaması bence değişmeli maşallah araca
direksiyon deri kaplancak ama işlerimin yoğunluğundan bir türlü zaman bulamıyorum. satmazsam yaza kadar yazın M e çevrilecek araba + motor biraz daha yüklenicek stroker vs vs
7.caddenin başındaki göbekte bi iki gün kadar önce cozutmuş olma ihtimalin var mı :)
1-2 hafta önce deseydin olabilirdi orda bi yan yan girmiştim ama bu hafta sonu arabayla dışarı çıkmamıştım
maşallah kazasız belasız tam bir konfor arabası :)
bugün üst kapak söküldü pistonlarımda herhangi bir sıkıntı yok.
yapılan ve yapılacak değişiklikler
cometic conta
arp saplamalar
kapaktaki çapaklar alınacak
sübap lastikleri değişiyor
gaz kelebeği temizlenip port poish olcak
işlemler bittikten sonra eğer yazılım güncellemesi gerekecekse yazılım tekrar güncellenicek.
çoğu kişi niye stroker yapıp 28 e çevirmiyorsun diyor bana ortalıkta stroker lı çok fazla var ve biraz farklı olmak ayrıca bir 5.20 nin egzantrik emme gömme olmadan ne kadar güc sağlayacağını merak ediyorum. çoğu kişi standart bir 5.20 olduğunu zannediyor ama gazlayınca standart halinden ne kadar farklı olduğunu kendi gözleriyle görünce şok olmaları beni mutlu ediyor :)
şuan ki specler
5.30 volan ve exedy stage 2 baskı balata
kutu içi filtre
kısa şanzıman
yazılım
2.2 lerin termik fanı
tüm herşey tamanlandığındaki güncel liste ;
kutu içi filtre
kısa şanzıman
yazılım
2.2 lerin termik fanı
cometic conta
arp saplamalar
kapaktaki çapaklar alınacak
sübap lastikleri değişiyor
gaz kelebeği temizlenip port poish
kanka şu farlarını değişsen valla herşey çok daha güzel olacak :D onun harici zati diğer dileklerim zenci işi olduğu için seni pek açmıyo :D
hım farklılık güzel şeydir kanka hadi hayırlısı olsun şimdiden merakla bekliyoruz bitmiş halinden video larını
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...Gerçekten farklı ve keyifli bi makina olcak gibi maşallah.
Güzel spec list abi. Sayende stroker yapmadan 520i ne kadar yürüyebiliyor bunuda öğrenmiş olacağız arşivlik bilgidir bi yerde. :)
headers ya da egzoz sistemin neler düşünüyorsun ?
hepsi bittikten sonra yazılım düşünüyorsunuz madem bari bi b28 maf'ı da takında yazılımı ona göre yapın. mekanik modifiyeye girmeden aracın neler sunabileceğini o zaman daha net anlardınız :)
şuan yazılım var zaten aracımda. yeni eklemeler yapıldıktan sonra %70 tekrar güncellencek yazılım stage 2 olur büyük ihtimalle.
Abi benim fozla bi deneme yapsakmi sende islemler yapilirken oncesi sonrasi gormus olursun benim gibi :)
geçersin yafs :D kapak sökük şuan 1 haftaya biter inş. rodajdan sonra nzmn istersen deneriz neden olmasın
Tamamdir abi haberlesiriz Allah utandirmasin ins istedigin gibi olur merakla bekliyorum :)
kapaktaki çapakların alınma işi tamamlandı sübap lastikleri değişti. egzantrik zinciri değişti. geriye gaz kelebeği port polishi ve contayla beraber kapağın takılması kaldı
sabırsızlanıyorum kapağı kapatıp bakalım eğer yazılımın yeniden yapılması gerekiyorsa onuda erhan kardeşimle yapıcaz.
bu motor icin stroker maliyeti ne kadar?_
330 kranki falan deneyen oldumu?
Maşallah makinaya.kapaktan sonra daha da güzel olur.inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.
eveett arabam dün gece itibariyle bitti :) rodajdayız. rodaj bittikten sonra yazılıma bakıcaz gerekiyorsa yazılıma güncelleme gelicek.
abi güle güle kullan çok güzel olucak inşallah
masallah allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
motor işim şimdilik bitti artık birazda ufaktan görsele :) ilk işim yay olacak :)
Mk2 Marea HLX Sandık motorlu yanlış hatırlamıyorsam tabi.
bir kaç video vardı pc ye format atınca hepsi gitti bu video da telde kalanlardan buldum. mareacı arkadaşım konuyu görürse ekler zaten..
bu denemedeki speclerim (daha kapak falan yokken) benle beraber 1600kg
HKS custom Cai
kısa şanzıman
yazılım
2.2 lerin termik fanı
Marea hlx : stock (kaç kg olduğunu bilmiyorum)
Not: deneme kardeş kardeşe yapılmıştır. kimse geçme geçilme peşinde değildir. yorumları ona göre yaparsanız iyi olur
rodajda 150km oldu :) 850 km kaldı ahaha
rodaj neden gerekiyor? piston - gümlek - segman gibi metalik aksamlar değişmemiş? sübap lastiklerinden mi?