anca anca yazabildim kusura bakma kardeşim maşallah maşallah =)
Printable View
anca anca yazabildim kusura bakma kardeşim maşallah maşallah =)
estafurullah kardeşim saolasın
masalllah cok guzel arac sadece goze takılan on farları onlardan kurtulabılırsenız cok ıyı olurr..
Almanya'dan ışıklı M vites Topuzumda geldi. hafta sonu onu da montajlıcam :D
arabada son değişiklikler
- Işıklı M vites topuzu
- BoostER Yazılım
- Custom Cai ( hks Mantar)
http://img805.imageshack.us/img805/7...0714172101.jpg
m tampon istiyo sanki :)
biraz daha detaylı resim bekliyoruz.
başgaaaaaannn şu mali krizi bi atlatta m yap şu arabayı :D
işlerini bi hallette bi akşam buluşalım yav şu yancının gidişini bi göreyim
yeme bizi kaput altında olanları söyle abi. :)
kuzenimin pert ettiği 5.25 den çöktüğüm eisenmann headers ve son susturucuyu aldım en sonunda. Allah kısmet ederse yakında takılcak arabaya :)
İyi günlerde kullanmak nasip olsun, Maşallah :)
flexamin dostum çok güzel bi aracın var. şuan b5 var bendede 2000 1.8 N/A .Passattan ucuz demen çok garibime gitti. şuan passat 4 yıldır bizde, yağına suyuna baktım onun haricinde masraf olarak yaptıklarımı yazıyorum .
2yıl önce;
2far 220 tl
2stop 180 tl
2sinyal 50 tl değişti (hepsi orjinal hella) solduğundan dolayı değiştirdim.
geçen gün yaptırdığım masraflar:
rot kolu:25
rot başı:25
körük:25
işcilik:25
rot balans:40
marj dinamosu bakımı:50tl
maf sensörü:325 tl
haftaya yaptıracaklarım:
öncam 190 tl
tavan 220 tl
genel masraf olarak :
mtv+tüv+sigorta+sızdırmazlık+egzoz= 650 tl tuttu
10.000 bakım yağ+buji+filtreler değişim vs vs 130 tl verdim düz 150 tl diyelim
yani sen diyosunki bmw passattan ucuz ?
1.8 T den ucuz. 1.8 atmo sahibi olmadığım için bilemiyorum. kaldı ki benim şuan ki arabay 252 binde aldım şuan 270 binde ve şuana kadar amortisör ve diskler haricinde para harcamadım ki yine sölüyorum daha ucuz.
yazılım filtre topuz falan onları kendi zevkim için yaptım onları saymaya bile gerek yok
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
eğer gerçekten bu seviyedeyse boşuna korkuyomuşum :D hocam bizde araştırmadayız 5 serisi hantal ve fazla fazla yakıt içecğini düşündüğüm için e46 3.28 düşünüyorum. hem daha hoşuma gidio hemde daha performanslı. sadece bandrol birazcık fazla ama onada göz yumulu.genel servis ,sorunsuzluk önemli.konuyuda mındar etmeden vw den bmw geçiş yapmış biri olarak genel bmw düşüncelerini alabilirmiyim ?
5 kasa alcaksan 5.25 den aşağı alma. 5.20 hantal ama bu hantallığını yazılım filtre ile %80 gideriyorsun gerçi benim ki düz vites. stock halinde bile düz vites otomatiğe göre çok daha atik.
yol tutuş olsun , rahatlık olsun, sorunsuzluk olsun çok daha iyi tabi aldığın araca göre de değişir. temiz ve bakımlı ise sıkıntı çekmezsın. benim arabanın 2. sahibiyim.
maşallah pampa filitren olayım:D
Duruşu sade ve hoş :)