maşallah sec e ve m3 e ikiside cok güzel araçlar kazaszı belasız..
Printable View
maşallah sec e ve m3 e ikiside cok güzel araçlar kazaszı belasız..
Sağolun beyler teşekkürler :)
Evet yağ pompasından kaynaklı bir sorundan dolayı motor yenilenmiş ama şu an herhangi bir sıkıntı yok, rodajı yapıldı gayet güzel de yürüyor.
Maşallah araç 10 numara gerçekten. Bu arada Bilstein'leri İstanbul Rotaş getiriyor. Ama biraz pahalıya getiriyor. O yüzden Almanya'dan direk almak çok çok daha ucuz. Bu arada KW V2 yerine Bilstein de PSS yada PSS9 harika bir seçim olucaktır. En kötü B8 alın B6 yerine.
Sağol,
Bilstein'ı rotaşın getirdiğini biliyorumda pek öyle siparişle mal getirecek tavırları yok, ufak siparişle uğraşmıyorlar havası verdiler bana.
Bilstein B6 ve B8 arasında ne fark var, birde PSS ve PSS9 arasında ne fark var açıklayabilirsen sevinirim :)
Edit: netten baktım öğrendim ;)
E36 M3'e B6 ve PSS9 veriyormuş bilstein listesinde, ben Eibach yayla kullanacağım için B6 sipariş verdim, yeterli olur yol kullanımında:)
abi hayırlı olsun, gülegüle bin.
çok çok temiz bir m3 almışsın, maşallah :)
Maşallah nazar değmesin kazasız ..
hayırlı olsun kazasız belasız :)) ışık colorda cektırırdı babam butun fotolarnı :))
Teşekkürler beyler, daha iyileri sizlere nasip olur inşallah:)
Sedat dükkan bizim zaten;)
tahmın ettım :)) hatta benım bıle orda foto çekilmişliğim var :)) bende ezınelıyım
Keske onceden gorseydim, PSS9 alman icin ikna ederdim.
Hayirli olsun
Aynen öyle. Bence yeni sipariş vermişsin gel vazgeç PSS9 al. :) Ben bilstein almanya sitesinin contact kısmından form doldurmuştum. Telefonum felan ile. Rotaş aradı beni fiyat verdi. Ama biraz pahalı bir fiyat verdiği için kendim ithal edip aldım Almanya'dan. Gerçi gene verdiği fiyat Türkiye'deki KW v2 ile aynı belki daha ucuzdu.
Işık abi hayırlı olsun güle güle kullan, CDM'den SEC'i açıp arada bakıyordum fotolara bu da nokta atışı olmuş :)
aracınız hayırlı olsun :) bende çanakkaledeyim aracı takip ederim artık :)
36 kere maşallah abi :D
Sağolun beyler, teşekkürler :)
Ben arabayı basmayacağım için B6 benim işimi görür dediğim gibi, işin birde duygusal boyutu var ona hiç girmiyorum :)
allah kaza bela vermesin
...darısı başıma