hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.
hayırlı olsun
Maşallah varmi aklinizda yapacak bişeyler
Maşallah, Allah kaza bela vermesin :)
hayırlısı olsun kazasız belasız gunlerde kullanın.
5 ay kadar bende 1.3 emotion kullandım. ic ferahlıgı olsun donanımı olsun gercekten beklentılerı karsılayan bır arac. 1.3 ler biraz sağır kalıyor ama 1.6 da sanırım daha iyidir bu durum.
iyi tercih yapmıssınız o acıdan. ben sadece motorundan bıraz memnuniyetsizdim geri kalan herseyi tatmin ediyordu.
aracın detaylı iç resimlerini koyarsanızda guzel olacaktır.
arka bagaj üstüne bence 18. posttaki degilde bmw m çıtalarından da düşünebilirsiniz. bence cok daha zarif duruyor.
aracın estetık olarak bi sıkıntısı yok gibi fakat az da olsa basılsa cok daha tatlı oluyor.
farlar içinde hand made zenon yapanlar var ayrı bır ozellık gıbı gozukebılır..
hayırlı olsun mantıklı seçim olmuş =) bol donanım güzel motor,az yakıt =) piyasasıda iyi bir araç dilediğiniz zaman satmakta zorluk çekmezsiniz =)
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
bende şirkette 1,3 kullanıyorum 2500rpm sonra zevkli gelıyo ama 1,6 sı eminim daha zevklidir :D
ekstra olarak neleri var acaba ? boş linea ya bındıgımız için dolusunda neler oldugunu merak ettim :D
Maşallah yeni aracınız..Baya inceleme fırsatım olmuştu.Bu devirde en mantıklı seçim olmuş ;)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Herkese ayrı ayrı çok teşekkürler :)
hız sabitleyici ,esp, blue&me paketi , kadife döşeme, deri direksiyon vites ,beyaz kadran, dijital klima , arkada petekler baya ıvır zıvır farkı var aklımda olmayan dynamic alacaktım bunu aldım bende o yüzden zaten :)
FIAT - fiat.com.tr
burada tam tablo var aslında :)
şu an için bir şey yok aslında bir app bir cam filmi yeter gibi :)
oturduğum yer müsait olsa basayım ama onuda düşünemiyorum şu an :D
evet her şey var bir te mercekli xenon yok , bravolarda varmış
aydınlatması çok güzel
xenon takıp farları karartsam mı karartasam mı düşünüyorum
HB 212 Üsküdar plakası Üsküdardamısın... :)
hayrlı olsun kazasız belasız ..
rengi binek arac rengi iyiki metalik giri ve beyaz dan uzak durmuşsun renk seçimi güzel motor hacmi 1600 cc gayt tatminkar başarılı zaten benzin fiyatlarıda ortadayken mantıklı ...
1.6 oluşu efsane olmuş bu şekilde ilk izlenimleriniz nasıl
Atik geliyor mu motor
1.6 multijetler performans olarak iyi fakat tır tır dizel sesi 1.3 multijetlere göre oldukça fazla bakıma 20.000 km.de 1 giriyor ve 1.000 TL maliyeti var :(
Modifiyeye açık bir altyapısı bulunuyor :heyoo:
maşallahı var şirket linealarını göre göre fulll olanını unutmuşuz :)yakıt durumu 1.3 e göre nasıl ?
Eger Jant düşünürseniz Grande Punto T-jetlere verilen sport jant var 17 inş onlarla bu renk cok yakışıyor Tofaş - Fiat üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 900 TL Sahibinden satılık sıfır - Pasif İlan - 50190038 dedigim jantlar bunlar harika duruyorlar
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın huzur dizelde