öne arkaya mtech tampon ledli stoplar beyaz sinyaller güzel düşüren bi yay we güzel seçilen bi jantla çok güsel olur:D
Printable View
öne arkaya mtech tampon ledli stoplar beyaz sinyaller güzel düşüren bi yay we güzel seçilen bi jantla çok güsel olur:D
Kardeşim bu işin ustesınden gelır okey mı kankaa :D:D
yaparız kaanım hep birlikte inşallah.. okey okey :D
lewo rolla, yay işinde pak bi isteksizim walla peco dan sonra konforu bulmuşken kaybetmek istemiyorum ama bakalım zamanla dayanamam takarm gibi gelio banada :D
onur aynen plan o zaten ön sinyalleri deiştirdim şimdi arkaya ledli stop almaya geldi sıra.. sonra 17" m2 jantları, tamponlar, en son da aynalar..
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, güle güle kullanasın... :) :)
Benden tavsiye ci tarzı ledlilerden al çok ama çok yakışıo.Ayrıca böbrekleride boyat mutlaka:DYay olarak f kalırsan konfordan olmazsın we iyi düşer ama benim apler çok iyi yol tutuyodu sert olduğu için konfor azdı tabi...Bide tampon çıtalarını boyat diycek herkes sana bu aralar nası olsa tampon yapcan hiç dinleme onları:DEksoz olarakta güzel çifçıkış bi uş yapsan bile yeter ben deli gibi böğüren bmwleri pek beyenmiyorum...Bu arada işleri sıraya koycaksan bence sıra stoplarda:DSonra aynı anda jant+yay sonra böbrekler+tamponlar:DEğer mtech yerine m3 koycam dersen istanbulda dolu war çıkmacılarda tabi işlem gerektiriyo biraz.bide bi arkadaşım gri 3.25 sedanda csl kullanıyodu oda çok yakşıodu..Hatta eğer şuanda satıyosa fiyat alabilirim sis farı fln olmadığı için çok daha ekonomik oluyo tanesi 90euromuydu 100 euromuydu neydi sislerin...
eywallah soner çok saol
walla onur BMW nin tiz motor sesini çok sewiyorum ben.. eksoz koyunca e30 sesi çıkıo hoşuma gitmiyo:icon13: ci eksoz ucu buldum tanesi 50liraya onlardan alıcam bakalım..
stop işine gelince makyajı kasanın stoplarını beğenmiyorum istediklerim tam olarak senin arabadakiler:icon_tup: arabayı sattın mı bilmiyorum ama stoplara talibim satarsan :D
böbrekleri de ilerleyen zamanlarda boyatıcam. hiçbişey yokken siyah böbrek alakasız olur gibi gelio bana.. yani stage1 silverline olucak.. dediğin gibi önce jant+yay
tampon olarak illaki m-tech yada ci diyorum:) tek kapı olsa araba bi dk. durmam CSL tamponu için ama araba sade kibar bişey olsun istiyorum. çıkmacılarda m-tech olsa ne güzel olurdu:rolleyes:
teşekkürler ilgin için:heyoo:
m-tecde war tabiki istedikten sonra herşey bulunur tabi biraz sabır gerekiyo.Ama sakın ci standart tamponu koyma bide alcağın mtech tamponlarda ci için olan olsun bence yaani çıtasız olanlar...Stop olarak benimkileri diyodum ztn:DBenimkilerin smoked olanıda war senin araba gri oda çok yakışır sana...
bencede aynen öyle.. çıtalı olanları sonradan boyatsanda olmuyo, güzel durmuyo bi.. aynen ci M-tech lazım bana krom plakalıklı:)
stop fiyatını da özelden atarsan sewinirim..;)
Bence özele gerek yok 450ye almış birisi en son smoked olanları ztn aynı para dieride..Ama plakalıkmış plakaymış hiç gerenk yok bence:D
nese onur özelden haberdar ederim seni buaralar, numaranı isterim konuşuruz..
Oke eyer yardımcı olabilcaim bişi olursa elimden gelenide yaparım...
teşekkürler şimdiden