anadolu yakası pro foto çekim için bir abimiz var :) ihtiyaç olursa pm atablirsin :)
Printable View
m1 cok keyifli hissi veriyor uzaktan, gerçekte nedir karakteri ?
Bak o olabılır eger fotografcıda sıkıntı olursa....
Uzaktan nasıl gorunuyorsa,ınan oyle...
Yol tutus ve torku,o kısa sasede cok keyıflı....
bi maşallahta burdan
şimdiden klasik bir araç. kazasız belasız binmek nasip olsun.. bence birçok super spor arabadan bile çok daha özel ve güzel.
Böyle oyuncağım olsa oynar oynar dururum yeminle kocaman maşallah :) Allah kaza bela göstermesin :)
maşallah.çok beğendim. hayırlı olsun
allah kaza bela vermesin hayalimdi gercekten cok güzel bi arac almışsınız bence bmw en iyi kasalarından bi tanesi maşallah aracınıza birde sormak özel deilse anahtar teslim fiyatı nedir acaba ....
Maşallah Allah nazardan saklasın kazasız belasız...
maşallah yapılacak en güzel seçimlerden biri
Allah kaza bela göstermesin
Maşallah gerçekten çok güzel...
Direksyondaki ekrandan neleri takip edebiliyorsunuz. Devir sıcaklık gibi bilgiler değil mi?
Yıllar önce bmw günlük turbo ///m araç yapacak deselerdi hade len! derdim. Fakat son zamanlardaki çıkardığı modeller ile bmw yeni bir turbo era'ya girdi.
Benimde çok beğendiğim bir makine 1M , güle güle kullanın, her bindiğinizde yüzünüz gülsün, kazasız belasız kullanmanız dileği ile...
Tesekkur ederim tekrardan iyi dileklerinize...
Kesin klasik olucak,simdiden liste fiyatini %15 katladi ve 0km si 2 ay once tukendi.
Direksiyon sonradan takildi,BMW Performance dan almistim.Yag-hararet isisi,vites ve devir isiklari,g-force,krono,400mt-ara ve 0km hizlanmalari gibi bir cok bilgi okunabiliyor.
1M ,Bmw nin uzun zamandir urettigi en holigan ve surucu otomobili kesinlikle!
Rodaji onumumuzdeki hafta bitirmeyi planliyorum ve let the game begin's....
m3'ten daha yakışıklı...
Maşallah abi,kazasız belasız inşallah.
maşallah kazasız belasız inşallah..
masallah cok güzelmiş :)
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileklerimle, çok şık çok güzel :)
Maşallah, kazasız belasız.. :)
güle güle kazasız belasız kullanın süper araç maşallah
:puha::puha:
Çok beğendim kazasız belasız maşallah.
Tampondaki şişiklik çok iyi olmuş , çok agresif duruyor.
nedıyım? harıka vallaa
abicim valla allah kaza bela zeval vermesin . kesenize bereket uzun zamandır beğendin en güzel araç diyebilirim. 41 kere maşallah
ama gerçekten sizinde forumdaki üyelerin sorularını bu denli mütevazi ve ılımlı cvplamanız takdire laik. tekrardan kazasız belasız kullanmanız dileğiyle .
Tesekkur ederım,Allah nazardan korur insallah....
Evet,on tampon ve sısık camurluklar gercekten agresıf ve saldırgan bır goruntu verıyor...
Otomobıl ıle ılgılı herseyı,severek cevaplarım,yeterkı akım ve fıkrım yetsın ;)
Dun stage 2 yapildi ve dun gece ilk testimde 100-200km 9,2sec cikti,sanirim yazilim tam oturunca 9,0sec leri gorucegim...
Keyfim cok guzel,Dunyada 1M'e ilk yazilimi yapan Evotech'e tesekkurler...
Bakalim Airbox ve turbo back pipe dan dan sonra ne olucak degerler??
Maaşallah kazasız belasız...
M'ini 1'i ni falan geçtim abi o nasıl bir renk ya Maşallah kazasız belasız sürüşler
Arabaya zaten denecek bir söz bulamıyorum, renk 1o numara. Dekerine daş deymesin, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, maşallah.
Tesekkur ederım arkadaslar,Hızlanmasıyla dahada keyıflı oldu ;)
Artık Roll gecelerıne hazır....
orduda görebilecek miyiz bu canavarı :)
çok güzel maşallah...tü tü tüü...
maşallah... göstergeleri ve arka tasarımı mükemmel gözüküyor..
Orduya getirmem,cok dikkat cekiyor ve laf oluyor malesef...
Daha once 430 mu ve 997tt yi getirmistim,sadece 1 gun cikabildim disari hep fabrikada yatti...
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim tekrardan arkadaslar...
ctesi günü bebekte gördüm sanırım veya bi baskasıydı ama aynı renk ve m1 di.
maşallah canlısı cok daha güzel.kazasız belasız.
bikaç saat önce barbaros da gördüm maşallah diyorum başka söze gerek yok sanırım
maşallah maşallah Allah kaza bela vermesin.
Maşallah süper !!
masallah oncelikle hayirli ugurlu olsun... kosiflerdeki araci mi aldiniz acaba?? yaklasik 3-4 hafta once arac teslim almaya gittigimizde tehsirdeydi inceleme sansi bulmustum...
Allah kaza bela vermesin. olmayana da nasip etsin :)
dıreksıyonun guzellıgıne bak torpıdo yanları suet dımı MASALLAH