masallah cok guzel kazasız belasız
Printable View
masallah cok guzel kazasız belasız
tesekkurler kanks :o
ıyı evet.390nm+ :D
tesekkurler sızlere de :)
yakıt , ıc hacım ya da arabanın pıyasası vs sine bısey dıyemem elbette ama,
jetta'nın sağ alttan cekılıp buyutulmesı ıle olusturulmus bır arabayla, 159'u karsılastırmam ben :D
tesekkurler.
benden oncekı sahıbı (Dr.) de hasta ruhlu bırısıydı.ozel sipariş olarak polonya'dan getırtmıstı yanlıs hatırlamıyorsam.
tesekkurler arkadaslar :)
dızellerın artık 0ı olmadığı için temiz-kmsiz bulmak daha da zorlasacak :o
ooo kazasız belasız kardesım masallahı var : ) valla en beyendıgım kasaların basında gelıyo 159 guzel karar..
yakıt ne durumda kardesım ne yakıyor nasıl ?
tesekkurler denız'cım :)
fabrıkasyon degerı 5.5-10
bu degerlerın ozellıkle s.ıcı kısmına, yazılım ıle kolaylıkla asagısına ınebılıyorsun ;)
oo cok ıyı valla kazasız belasız guzel secım valla : )
maşallah be cok guzel konsoluna hastayım alfaların ben :)
Maşallah allah kaza bela vermesin abi :) Aylardır 159 arıyorum ancak bir türlü istedigim aracı bulamadım. Temiz araçlar çok uçuk fiyatlar istiyorlar Normal fiyatta olanlarıda biraz hor kullanılmış oluyorlar. Eger arabayı Satmayı düşünürsen görüşelim :D
Chipten sonra 0-100 videoladınız mı? Orjinal haliyle gücüne ragmen kilodan biraz agır kalıyo gibi chipten sonra nasıl gidiyo merak ediyorum :)
araç gayet güzel,chip ile çok ta güzel gidiyor..
kazasiz belasiz sürüşler barış bey..
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
tesekkurler.
saolun turcan bey :D
tesekkurler.
baktım fıyatlara.
bı tane kazalı var 40000 lira.dolu gozukuyor.
dıger en fuller 67-72 arası.2009 hepsı yanlıs gormedıysem.
senın kafanda nasıl bır rakam var? isterseniz pm atabılırsınız.
yazılım sonrası vıdeom yok maalesef ama yakıtım fabrıka verılerının altında.performans olarak da memnunum.yaza dogru ızmır'li 159'lar yazılımlı-sız/manuel-otomatık deneyecegız :)
maşallah , kazasız belasız .
ROSSO koltuk gördüm.Olay bitmiştir.
seçim gayet , zarif ve egzotik ... tebrikler :)
maşallah gerçekten çok asi bir araç kazasız belasız :)
alfayı kullanınca seversen bağımlılık yapar ben çok severim maşallah çok temiz güzel aracınız var
Kankacıım nokta atışı yapmışsın! hayırlı uğurlu olsun, kaza belayı geçtim üstüne kuş bile sıçmasın inşallah :)
159 arıyoruz varmı cevrenizde temiz az kullanılmış jtdm :(
maşallah çok karizmatik deri döşemelerin rengide harikaymıs da bu araç satılırmı yahu :D
cok sexy maaşallah.
159 araba ya içiyle dışıyla on numara maşallah :)
konu kılıtlensın ya :)
*
mıllet guncelledıkce daha bı kotu oluyorum :hahaha:
Araba ararken ilk linkini attigim gunu hatirladim.:o
:)
-abı doktordan olan fena.... :):)
Dedim Baris abi dayanamadi geri aldi 159'u ama korktugum gibi diilmis hortlamanin sebebi :)
Accayip cekici bu namussuzlar masallah :)
maşallah kazasız belasız kullan
MaşAllah çok hoşuma gidiyor bu araçlar Allah kaza bela vermesin.
3 ay önce bende aldım plus 55 binde eczaneciden uzun zamandır takipteydim kırıkkaleden aldım asırı memnunum yolda durusu ile coğu emsal ve fiyat olarak yyukssek aracları bozuyor,bu donanımları mersoya bmw audi koydugunda fiyat 100 binleri asıyor, yol tutus inanılmaz, allah kaza bela vermesin kendi aracımın resimleerini en kısa zamanda koyucam
:) maalesef ...
2009 lar bile artık 100k üzeri km lerde.
bu kadar temiz-kmsiz-dolu 159 bulmak imkansız gibi artık
maşallah çok güzel araç , bir arkadaşımda var şampanya rengi 19luk oz superleggera + blinstein amortisörler ve GTA disk kaliper taktı mükemmel bir araç oldu
Arabanın kombinesi alınabilecek en güzel kombine Allah kaza bela vermesin.
Koltuk rengi otomatik sunroof ölüm vuruşu 159 da tekrar maşallah.