fıltre ıle alakası yok. arac q-tronık ve cok agır. muadılı araclardan farklı yakmıyor emın ol :)
bır oncekı aracım clıo dızel otomatıktı. suan 9 yaktıgım yerde 6.5-7 yakıyordum. tabı o 85bg dı ve 400kılo hafıftı :)
Printable View
fıltre ıle alakası yok. arac q-tronık ve cok agır. muadılı araclardan farklı yakmıyor emın ol :)
bır oncekı aracım clıo dızel otomatıktı. suan 9 yaktıgım yerde 6.5-7 yakıyordum. tabı o 85bg dı ve 400kılo hafıftı :)
kilodan dolayı birşey demicem eski aracım da aynı kılodaydı benım(407) 2,0D ecufast yazılım ile 6,3max6,5lt yakıyodum şiçi ist trafiğinde.Ona istinaden dedim.Ama manuel /qtronik o kadar farkettirir mi bilmiyorum :S Bende kendime dusunuyorum aynı araçtan ama manuel olanıyla tabiki ondan değerlere biraz takıldım diyim yalan yok.
Bilgin varsa 2.4'leri ne yakıyo kba taslak diyim ardından maşallahla tamamlıyım sorumu :) .
çok agresif maşallah
Model 407 Comfort HDI 2.0 140 hp
Kasa Tipi Sedan
4 Kapı
Yakıt Tüketimi
(Şehiriçi / Şehirdışı) 11 lt / 6,4 lt
Motor Gücü
(hp) 140 hp
Şanzıman Manuel 5 Vites
Önden Çekiş
0-100 Hızlanma
(KM) 9,1 sn
aracınız bu degıl mı?
eger buysa s.ıcınde sadece yazılımla 4.5lıtre ortalamam dustu dıyorsanız bısey dıyemem :)
manueller benden 1lıtre belkı az yakıyordur.(o da s.ıcınde.s.dısında farketmez fazla.)
156 2.4 gordum ama 159 2.4 gormedım hıc tr'de.
benim arabam 6ileriydı.Valla eskiden ben sehır ıcınde 9lt klıma acık 8,2klıma kapalı yakıyodum :) Uzun yolda tapagaz 5,1 karma kullanım 4,6/4,8 yakıyodum yazılımdan sonra. Yazılım oncesı sdısı tuketımım 6,3tu :) Tr'de yoksa o zmn sitelerden bilgi alırım 2,4 hakkında(bilmiyodum olmadıgını) teşekkür ederim bilgiler için yazılım sonrası dediğim değerlerde bu şekilde..Hatta bakırköy kurtköy arasını kasarak cruise kontrol sabit gece 12'de 3,8 ortalamayla gittiğimi bilirim diyim :) sabit 70köprüye kadar,köprü sonrası 90-130 gene sabit :)
maasallah valla gercekten kokluyormuş :)
bısey degıl ;)
7-7.5 uzunda.mulayım spec.
10+ s.ıcı
:D
tabı her tunelde vtec acarsan 15-16 felan da gorebılırsın.ben benzıncıden benzıncıye max. 16.5 gormustum. caddede komple basmıstık.
Maşallah çok guzel gule gule Keyifle kullanın inşallah..:):)
tesekkurler.
keyıfle kullanmamak elde degıl :D
cok daha guzellerını sıze nasıp etsın allah :icon_tup:
20-30km lerı gecemıyoruz foca'da.full arnavut kaldırımı ve tumsek dolu.bu yuzden clıo'da 7 yakar.yoksa 3.5 bıle gordum 70le 5.vıteste :)
s2k yaksın ya.keza 159'da.ama clıo'nun yaktıgı 3-5 bıle koyuyordu bana :D
maaşşallah allah kaza bela vermesin çok uzun süredir takip ettiğim bi arac maddi imkanlar el verdikden hemen ertesi günü puntomu verip alacağım inşaallah...
arac model yılı kaç ayıp olmassa aldığınız rakamıda bana özelden yazarsanız sevinirim.
maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah la ben yeni gördümm valla :) güle güle kullan ....
ne zman deniyoruz :)
alt devirde üzerim :o
:D
*tesekkurler.yanına panpasını da alcam cok yakında. cbrrRR :):)
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
jtdm2 powaaa :)