Maşallah pırıl pırıl olmuş abi. Artık bir jantlansın ama :)
Printable View
Maşallah pırıl pırıl olmuş abi. Artık bir jantlansın ama :)
Maşallah çok iyi kazasız belasız iddalı bi jantla cok daha iyi olucaktır :)
bizim burada bi focus var beyaz ,jantı var füme renk advan yada replikası olması lazım şuna benziyor http://cdn.speedhunters.com/wp-conte...09/wheels2.jpg çok çok tatlı duruyor bide açık sarımsı bi brembo disk kapağı var kesinlikle tavsiye ederim
Jant Lastik Hariç on numara beş yıldız bir focus ;)
Güle güle kullanın ;)
jantlar cuk diye oturuyor ben elemanın arabayı fotolarım denk gelirsem bir daha
Ya bi jantın kaldı al tak şu benim jantları :D
Abim harika gözüküyo, ne kullandınız ?
Nxt mi yoksa yeni getirttiğin ürünümü ?
Maşallah Çok Güzel Duruyor , İdaalı Bir Jant Ve Basıklıkla Nokta Koyulabilir , Allah Kaza Bela Vermesin Maşallah.
Maşallah Bembeyaz Pırıl Pırıl... Basılsa Gerçekten Daha da İddialı Durucaktır :)
eyvallah,vallaha kardesim cok kisinin bildigi gibi bi coill süprizi olayimiz var ama cok geciktik kusura bakmayin.
coill isini halleder halletmez jant isine hiz verilecek
rg2 modeli bende cok begeniyorum ve takmak istiyorum.ama inan bana öyle gicik bir bijon ölcüsü varki cesit az jant olsa et degeri,et degeri olsa bijon degeri uymuyor:(
aynen:(
cok sagolasin dostum
:D vallaha öyle bir sabirla bekliyorumki coilleri inan olsa jant isi kolay kardesim;)
aynen kardesim bulmusken denedik uyguladigimiz üründen gelecek kisa bir süre sonra:icon_tup:ha bu arada emre kardesimizden bekliyoruz süpriz coilleri;)
en kisa zamanda insallah olacak:rolleyes:
emre gurle sana diyor herkez basilsin diyor:D
eyvallah insallah dostum
maşallah göze hitap eden bir araç olmuş kazasız belasız .)
abi maşallah 10 numara oldu ... gule gule bın bende yaptım aynı uygulamayı boya kadıfe gıbı oldu yumusacık :D
Araç boncuk gibi maşallah , güzel bir jantı hakediyor :)
Çok canlı duruyor. Maşallah. Takipteyim :)