Allah kaza bela vermesin
yazıyı zevkle okudum heyecanınızı anladım hissettim
Printable View
Allah kaza bela vermesin
yazıyı zevkle okudum heyecanınızı anladım hissettim
şaka gibi ya maşallah :)
acaba TR'de başka ne cevherler var, bizim bilmediğimiz...
hakan allah nazarlardan saklasın kazasız b elasız kullanmak nasip olur inşallah
Tamamdır...
Abı-kardes temızlensınler ;)
Pıstte Vetteyı aramazsın,devır cevırdıkce yuzun guler,drıt yaparken mesaj bıle yazabılırsın...
allah kaza bela vermesn baskan :) kan88 ise eski plakaları siteden bir arkadaşdaydı daha öncesinde aradıgına değimiş :)
Allah gönlünüzce binmeyi nasip etsin maşallah
Maşallah hayırlı olsun :)
Allah(c.c) razı olsun yasin,ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım :)
abi ne yalan solıym ne pıste cıkıcak nede drıft yapılacak bununla,bınmeye kıyamıyorum,sanırım koleksyon aracı olarak garajda durucak..cilasını atar sandalyemı ceker bıde sıgara yakıp baktımmı işte bu dunyalara bedel benım için :)
hakan okadar uzun yazı yazmana gerek yoktu moruk merak etmeeee güzel paraya okutcaz :hehe:
ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin güzel duygular dile getirmişsin tekrar tekrar 419272989:) maşşallah:)
maşallah gerçekten yazıdan duygular anlaşılıyo :)
Kazasız cezasızz binmek nasip olsun inşallah :))
Pıst gunlerı yapıcam,bu canavırı esırgeme evınden,yurdundan...
Drıft derken uzun uzadıya ezıcı drıft degıl,10-15 metrelık kucuk oynamalar...
Ama pıstten esırgeme,yerı-yurdu-vatanı orası...
Hikayeyi baştan sona okudum hikayeden ve özellikle m3 ten çok etkilendim. Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız kullanmak nasip etsin maşallah :)
Vette yi sattıktan sonra dilimde tüy kalmadı.
Resmen yalvardım sana M3 diye ve sonunda... :)
Allah memnuniyetini,sevincini,hevesini bozmasın inşallah.
masallah:)
yeni arabanız hayırlı olsun, gule gule kullanın, kazasız belasız...
Serkandan birde bir m3 nekadar az yaktırılır tekniklerinide öğrenseydin
aa maymun ahahahaha:D:D maşallah abim Allah kaza bela vermesin en temiz m3 lerden birini aldın belkide en temizi en güzeli kazasız belasız bin :)
Maşallah cok güzel bi araç almışsınız güle güle kullanın.
Allah kazasız, belasız, güzel günlerde binmeyi nasip etsin :)
KAN 88 iken incelemistim guzel arac aldin hayirli ugurlu olsun.
Maşallah :)
serkanım cok tesekkur ederım :) aynen eskı kan 88,cok durmadı arkadasta baya yuksek bı rakama satıldıgını hatırlıyorum ozaman :)
cok tesekkur ederım saolun :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)
kanka satmıycam ne yazıkkı evlat artık bu bana,garajda uyusun yawrucak :D
Allah razı olsun cok tesekkur ederım :)
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın ,cok saol :)
abi kanıma girme :D insallah gelmeye calısırım :)
adamın işi gücü fırlamalık :D
aminn..cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın,dılımın dondugunce kabaca anlatmaya calıstım :)
kardeşim Allah(c.c) razı olsun,sana anlatmama gerek yok zaten bılıyosun herseyı :)
cok tesekkur ederım,cok saolun :)
valla serkan abiden ınsanlık ogrendık saolsun :) benzınde sıkıntı yok,iyi fena dıll sımdılık :D
ulan ne fırlama adamsın yaa :D kardesım cok tesekkur ederım saol :)
cok tesekkur ederım saolun :)
amın cemi cumlemıze kazasız belasız surusler nasıp etsın mevlam,cok saolun ıyı dıleklerınız ıcın :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkurler :)
cok saol :)
Maşallah. Kazasız belasız binmek nasip olur inş. Hayırlısıyla şu temizlikte bir e36 m3'de benim karşıma çıksın rabbim. Bıktım artık aşk acısı çekmekten.
maşallah içim eridi arabayı görünce :) yüce Allah gönlünüze göre vermiş, besbelli...
kan 88 iken sahibinden.com dan takip ettiğim bi araçtı...maşAllah süphanAllah ne kadar temiz bi arabadır bu böle...
şöle içinin falanda detaylı resimlerini eklerseniz seviniriz..
rabbim içinize sindirsin...boya değmesin hep böyle kalsın inşallah...
hayırlı uğurlu olsun E46 lar güzel ama harika... hayırlara vesile olsun ihşallah
Allah(c.c) razı olsun,güzel duanız dıleklerınız ıcın,cok tesekkur ederım..içinin resımlerını cekmedım henuz,2 mp'lık kamera ıle detayları atlamak ıstemedım acıkcası,tekrar bu kadar samımı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım :)
Amin,cok tesekkur ederim ıyı dıleklerınız ıcın :)
Kardesim bide burdan hayirli olsun diyim..Keske devrini vermeseydim sana benim garajimda yatsaydi bee baksana durusuna masallah :)
O gun iyiki o kadar gaza gelmisiz yoksa kalkip gidicegimiz yoktu..Allah nazarlardan,kazadan,beladan korusun..tam olarak 24saat suren cok keyifli bi macerayla aldik..yine olsa yine yaparim ama :D
Allah utandırmasın.. her gun ilk heyecanın gibi binmek nasip olsun .. KAzasız belasız masallah
kuzi sana nekadar tesekkur etsem azdır zaten kuzii,satmayabılırdın :D hadi kalk almaya gidiyoruz diyişin kulağımda hala :D ınanılmaz keyıflıydı,tekrar tekrar tesekkur ederim kaanım :)
Amin,cok tesekkur ederım temennılerınız ıcın,cok saolun :)
Allah (c.c) razı olsun yavuz,cok tesekkur ederım :)
hakoo maşallah hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
bu arada ... eski vetteyi gördüm yine cok fena duruyodu be :D
alınabilcek en güzel m3ü almışsın valla abi allah kaza bela vermesin.
yanılmıyorsam bu gece alsancak semalarındaydı?..