|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Rover 620Tİ plus - Honda CiViC elegance- 206 Hdi - 1974 vw bug (jilli)
|
merhaba arkadaşlar... Bu da benim göznurum...2008 yılında modlu arabamı satıp askere gittim geldim dediler artık efendi arabasına bin dedim tamam
standart bi kaç arabaya bindim baktım olmuo yavaş yavaş arayışa girdim ne yapabilirim die işlerimden ötürü Long olsun istedim fazla dikkat çekmesin;ama çaflasın çufflasın hem gitsin hem durabilsin istedim eee insanın isteğinin sonu yok tabii konforda olcak tabiiki istedikce istedim yüzsüzlük fenaa bi huy oldu o ara bunların hepsi olsun pahalı bişeyde olmasında istedim... istedim oldu çok şükürilk başta çok laf eden oldu amaaann ne rover ı,olum manyakmısın başına belamı istiosun,senin biyerin kaşınıo heralde nasıl başedecen parçası püsürüğü falan yıldıramadılar çok arabaya baktım hoşuma gidene param yetmez paramın yettiği hoşuma gitmez bismillah alacam uleeeeen deip çıktım yola...uğraştık yaptık ettik taktık söktük bişiler,ortaya bu çıktı....yorumlarınıza sunuyorum dostlar.....bu da benim rover 620ti bizim deyimimizle ROVERplus 600+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() araba zaten çok temiz ve güzeldi üzerine bi kaç artı ile ortaya çıkan sonuç benim hoşuma gitti herkezin gönlüne göresi olur inşaallah.... __________________________________ ROVER 600+ plus hıııımm ok... Son Düzenleyen BySADO; 07-09-2011 12:47. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
maşallah maşallah bu kasa ve 400 leri çok beğenirim
motorla ilgili biraz detay alabilirmiyiz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
maşallah değişik proje olmuş gule gule kullanın, 600 hp tahmini güçmü bi veri flanmı war?
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
maşallah kazasız belasız motoru bende merak ettim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
kozmetik olarak iyi görünüyor maşallah.
motorla ilgili detayları bende merak ettim. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yakından da gordum maşallah guzel bır araç
Aractakı Turbo nedir? işletım sıstemı ne kullanıyorsunuz? 600hp gucu dyno damı olctunuz? __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
Araba çok yakışıklı maşallah. Anladığım kadarı ile 600+ 600hp anlamına gelmiyor. 600+ =620 rover. Yanılıyormuyum??
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Rover 620Tİ plus - Honda CiViC elegance- 206 Hdi - 1974 vw bug (jilli)
|
750 cc RC enjektorler Walbro benzin pompası 76'lik komple krom egzos sistemi ve APEXi son susturucu Custom FMIC Custom intercooler su puskurtme sistemi HKS Benzin regulatoru HKS Blowoff Apexi SAFC II HKS EVC5 HKS turbo timer AEM wide band Greedy boost gostergesi Greedy EGT gostergesi Autometer zaman saati 5 cm'lik HR yaylar 8000K Xenon farlar Pioneer MP3 player ASA 17 jantlar ve PZero 205-40-17 lastikler delikli fren diskleri ön lip __________________________________ ROVER 600+ plus hıııımm ok... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
arabanın modeli yurt dışında Rover 600 die geçiyor hani bizimkide biraz gelişmişi 600plus olsun dedik....
__________________________________ ROVER 600+ plus hıııımm ok... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Masallah kazasız belasız..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
olay budur
__________________________________ ROVER 600+ plus hıııımm ok... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
way arkadaş
muştu bi 5 wakit namazdan haberin yok![]()
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
sado peki işletim sistemi nedir aracın beyin ne var
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
maşallah degişik projjeler görmek yüzümüzü güldürüyor...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Ne salak adamız ya yorumları okumadan 2 saattir resimleri zoomluyorum o küçük turboyla nasıl 600+ hp diyorum kendime kendime
![]() Maşallah yakışıklı olmuş
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
olum yazmışya adam safc diye
![]() MAŞALLAH bravo iyi cesaret tebrik ederim sizi __________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
![]() +1 maşallah değişik zevkli olmuştur.. video bekleriz |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
Maşallah gayet güzel allah kaza bela vermesin.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:20 ::::

standart bi kaç arabaya bindim baktım olmuo yavaş yavaş arayışa girdim ne yapabilirim die işlerimden ötürü Long olsun istedim fazla dikkat çekmesin;ama çaflasın çufflasın hem gitsin hem durabilsin istedim
eee insanın isteğinin sonu yok tabii konforda olcak tabiiki istedikce istedim yüzsüzlük fenaa bi huy oldu o ara bunların hepsi olsun pahalı bişeyde olmasında istedim... istedim oldu çok şükür
bismillah alacam uleeeeen deip çıktım yola...uğraştık yaptık ettik taktık söktük bişiler,ortaya bu çıktı....

hıııımm ok...