Maşallah en sevdiğim kasaları bu Kuş serisinin
Printable View
Maşallah en sevdiğim kasaları bu Kuş serisinin
Maşallah temiz araç kazasız belasız iyi günlerde kullan :)
Maşallah kazasız belasız,fotolar muğla çevre yolunda pet çekildi?
abartmadan sadece guzel offsetlı jant cıft suyu amerıkan park on arka kare app plaka yapar aracı bastınmı 10 numara olur
Güle güle binmek nasip eder Allah İnşallah ;)
kazasız belasız kullanırsın ıns.t ıptalı sıyah panjur ufaktan yay tamamdır belkıde bıde cms40 gercı bunlarda guzel
Maşallah tugay çok temız orjınal bir araç almışsın 95 SLX Hidrolık direskıyonlu olması lazım :) Bendede aynısnın 99 u vardı İ.e si.Çalındı.Aman kıymetini bil bu arabanın.Yerli mercedestir :)Bana sorarsan hiç orjınalliğini elleme derim..Sadece bu jantlarla basman yeterli olacaktır...
maşallah ..kazasız belasız binersin inşallah.
Herkeze iyi dileklerinden dolayı tsk ederım :)
saolasın sınan abı,aracda malesef hıdrolık dreksyon yok bı haftada kas yaptım :) Mod işinede gelınce senınle aynı fıkırdeyım jantları degısmeye nıyetım yok.tadında podyelere zarar vermeden basmayı dusunuyorum.bı kac gun ıcınde far sis xenon yapıcam.gerısıde zamanla gelır su belımızı az bı dogrultalım ;) panjuruda t logoyu ıptal edıp polyester yapcam shop ta oldugu gıbı. bıde hevesımızı almak ıcın header ve guzel bı egsoz sıstemı yaptırasım var :D
masallah kazasız belasız bınersınız ıns :) su doganlarında durusu hıcbır kus serısınde yok zevkı tadı durusu herseyı ayrı ya =)
FArlara H4 xenon ve orjınal hella mercedes kornamı da taktırdım :)
kazasız belasız ;)
Gece ay ufak bı kaza atlatmıstık. Aracımız yenı cıktı sayılır sanayıden allah kımsenın basına kaza bela gostermesın. Aracı sanayıde toplatırken ufak tefek eklemeler yaptık. Şimdilik Bu kadar resımlerımız ılerleyen gunlerde prof cekım yapmayı dusunuyoruz bakalım :)
http://img848.imageshack.us/img848/3510/img0238wvk.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img545.imageshack.us/img545/4210/img0239cj.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/7562/img0240ne.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/3041/img0237ht.jpg
Maşallah kazasız belasız çok diri duruyor
Maşallah. Bu jantlardan sıkıldığında ofsetli jantta düşünebilirsin aslında...
tesekkur ederım. Jant olayını yaz sonu gıbı yapabılırım maddı ımkanlardan dolayı.Onumuzdekı ay Onlere bır takım yaglı amartısor alıcam onların tablalarıyla oynayarakdan basıcaz.Arkalardan da 1 yada 1 bucuk bogum kesıcez.Bu sırada arka kampanalara spaver uygulancak.Jantları belkı degısıklık olsun dıye gunmetal yapabılırm..
kazasız belasız
Masallah , güzel duruyor ne varsa tofaşda var :)
tesekkurler.
allah kaza bela vermesin..
maşallah keyifle kullan :)
Yorumlarınız ıcın tesekkur ederrım :)
maşallah kazasız belasız.....
fotograflarda sınyallerı Shop da yaptım. Kararsız kaldım sınyallerı turuncu kaplatsam mı fıkırlerınızı beklıyorum.
farların içi karartılırsa çok başarılı olabilir sinyallerde çok fazla sırıtmaz diye düşünüyorum
19 yaşında kendi arabanı kendin aldıgın için helal olsun diyorum kıymetini bil güzel araç zaten tofaşa ne yapsan yakışır kazasız belasız kardeşim :)
Maşallah :)
Turuncu bant güzel olur.
Basabilme imkanın varsa biraz daha bassan nokta olur :) yeşil tofaş her zaman iyidir.
Basma konusun ımkanım varda bizim buranın yolları hakıkatten cok kotu.Yani milas-Muğla ANA yolunda bu sekılde askıda kaldıgım oldu+ Bizim semtın cogu ara sokagı carsı içi hep 15-20 yıllık parke taş :(
Maşallah son hali çok iyi..
SAolasın sinan abı, Zamanla daha da iyi olacak :)
bende il aracımı 20 yasında almıstım insanın kendi emeğiyle alıp bindiği arabadan aldıgı keyf baska hiçbirseyde yok maşallah Allah kaza bela vermesin.
cam cercevelerini siyah yapsanız camla bir butun olur ve kus serisine cok yakısıyor bence
Dediğinize sonuna kadar katılıyorum.Aracımı kullanırken temızlerken durdugu yerde bakarken bıle keyıf alıyorum.Kapı dıreklerını parlak sıyah kaplamıstım sonra sıkıldım soktum.Sökerken sofor kapısının cıtasını boyasınıda sokmustum:) Hazıran başı gibi siyah renkli camlarımı tofaşların cok acık yesıl renklı camları var onlarla degıstırıp,Arka camında kelebeğini iptal ettircem.Bu esnada da koltuk kılıflarını sokmeyı dusunuyorum.Şu ankı halınden daha ıyı olacagını dusunuyorum