1999 Model 106 XR , Bir seneden fazla süredir araç bizde motoru stockdur Otto Carbon Son Susturucu ve Eibach 50 mm yay bulunmaktadır.
Herkese keyifli forumlar.
![]()
1999 Model 106 XR , Bir seneden fazla süredir araç bizde motoru stockdur Otto Carbon Son Susturucu ve Eibach 50 mm yay bulunmaktadır.
Herkese keyifli forumlar.
![]()
yalanmotors
Lan olum bu aradaki yaylarda bi sıkıntımı var çözemiyorum araba hala Stock gibi tepede duruyo yaEgzoz çapraz olsa Yıkım olurdu yavrum.. Maşallah Allah kaza bela vermesin
![]()
5 cm var valla ama bu kadar düştü sorun olacağını sanmıyorum benide tatmin etmiyor ama aile modu bu kadar, söyledik egzozu taktırırken ama bu kadar oldu idarelik artık , Sağolasın![]()
yalanmotors
yay olmamış mı nedir arac yüksek gibi güzel bi jan istiyo...kazasız sürüşler
Sanmıyorum yayda sorun olsa vurma ıvır zıvır olması gerekir gayet komforlu şekilde uzun süredir biniyoruz, en kısa zamanda arka tarafda düşecek o zaman belkı göze daha hoş gelir, araç satılmazsa jantda düşünücez teşekür ederim..
yalanmotors
Kazasız belasız ön taraf iyi olmuşta arka çok kalkık durmuş bunlarda arkada torsiyon yokmu torsiyon ayarı varsa indirmek kolay arkada yay yok diye biliyorum ben yanlış biliyosam düzeltinama görünüşü güzel olmuş yerinden durmayan haylaz çocuklar gibi.
106 xs xr lerde 5 cm yay bu kadar düşürüyor kafayı 106 gti'a 5 takınca daha cok düşüyor sanıyoruz cünki dodik yanıltıyor marşpiyel yanıltıyor.. ayrı yetten aracın arkası biraz yüksek standartına göre![]()
JoYTeaM
Evet arkalar torsiyon,fakat usta sökemedi kaynamış hiç sökülmediği içinO yüzden komple sökülüp tornaya vs. gitmesi gerektiğinden böyle bıraktım yoksa bende farkındayım arka oldukça yüksek,belki daha sonra söktürüp ayarlatırım
![]()
maşallah kazaasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
harunm araba satılmadımı senn?
Maşallah araba iyi olmuşta çok kalkık gibi geldi Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)