Gta'da çok çevirme oluyormu ? O egsozla bağlamasınlar arabanızı ? Vanalı yaptırın bence.
Printable View
Gta'da çok çevirme oluyormu ? O egsozla bağlamasınlar arabanızı ? Vanalı yaptırın bence.
crack var mı kardeş oyunun
varsa a.cakim@hotmail.com a yollarmısın
+5500
bende isterim
haloylarenkligeceler31@redtube.com
üfffffffffffff hastası oldum yaaaa :D
skunk2 clio için düzboru üretmiş vayy be :D
arkadaşın hayel dünyası baya bi genişmiş
Beyler arkadaştan haber geldi los santos çeteleri arabayı taramışlar fakat cam filmlerinden dolayı görememişler arkadaşı.Burnu bile kanamamış fakat clio vti pertmiş.Kaskodan parası alınıp satılmış.Tamirci sebo usta kendisine toplıycakmış.
c. j. nabıyo ya en son lada samara almış Los Santos a geri dönmüş diyolar fırındamı ne çalışıyomuş önceden arar sorardı bi ara bi vtec almış ondan sonra çok değişti.
beyler aracı sorgulattım pay'n spray den boyalıymış 500$ hasar gözüküyor :(
ulan burda bile kavga çıkıyosa ben başka bişe demiorum.:)
maşşallah güzel olmuş kazasız belasız :):):)
Dün telefondan bakmıştım konuya ekran çizildi falan dedim herhalde :D
Keşke ekran çizilseydi :D
inanmış valla inanmış :D
araç üsküdar tarafinda mi duruyor işe giderken görüyorum
Arabayı geçen los santos'dan las venturas'a giderken köprüde gördüm bende de s14 var görürsen korna yap :D
bu da benim s14
http://img18.imageshack.us/img18/5914/gallery47bw.jpg
Ballasların ordan fazla geçme
full basık :D
hahahahahahaha konu tam bir zirve :D :D
son oluru pm
Bak şimdi tarayıcının arama kısmına donanımhaber yaz.İlk çıkan linkte tıkla orda gta arat ilk çıkan konuya bu fotoları koy.
Gerçeği oluncada gel bu foruma koy fotoğraflarını. :)
Maşallah..Eline sağlık güzel olmuş..
++
Umarım aynı kişi değildir :(
https://www.facebook.com/photo.php?v=195689850490415
Aracin guncel resimleri varmi kaza yaptiginin soylentileri dolaniyor sahilde hastanenin onundeki virajda patlamis dediler varmi boyle bisey
Umarim yoktur asilsizdir uzulurum ama o basiklikta tavsan gibi ziplamistir sahil virajlarinda otoparkta kazali goren varsa yazar zaten buraya
Las Venturas'ta kumarhanelerin önünde piyasa yaparsın artık :D