silencer o kadar etkiliyosa hemen alayım bi otto replika. gazlıcağım zaman sökerim madem. silencer takılıyken 5000 devri geçmem. bu şekilde bu speclerle sorun çıkarmaz değil mi?
Printable View
hayırlı olsun doğru tercih olmuş
hiçbi farkı yok orj filan diye aranma boşuna hemde fazla para verme derim ses olarakta aynı,
abi insanoğlunda nedense hep pahalıysa iidir mantığı var :D replika alsam ulan keşke 1-2 daha verip orj. alsaydım derim kesin :)
oooo hayırlı olsun.RS camiasına hoşgeldin:D
rs team konusunda gordum mesajını yağ sorunu var yazmışsın.içimden dedim o kadar araştırdı gitti haşat bi rs aldı galiba:D bu konuyu açıp jgl yı gorunce ıcım rahatladı:) sevındım senın adına.
Allah kaza bela gostermesın.iyi gunlerde kullanırsın inşallah.
sana dost tavsiyesi ayağının ayarını kaçırma.
Maaşallah,güzel araç..Spoonlar da güzel durmuş
hayırlı olsun daha once kullanmadıysan dıkkatlı olman gerekır
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok özel bir araç JGL
teşekkürler hocam :) sevindim valla böle demene. ufak tefek bakımlara ihtiyacı var arabanın doğal olarak. bakalım durumumu toparlayınca yaptırıcam inş yavaş yavaş. yok çok fazla gazlayan biri değilim :) hatta elimden gelse orjinale çevirip kullanıcam :) gazlasam bile 7200den fazl dönmemeye dikkat edicem.
10 yaşında arabanın bakımı bitmez zaten kafana takma.hele birazda kıllık varsa hiç bitmez:D
arkadaşlar yazmıs zaten cevırme dıye orjınale.bende aynı sekılde dusunuyorum fakat gıdısını bozmaman ıcın yazmıslar.ben motorun saglıgı acısından yazılımı sıldırme dıyorum.ve kesın wıdeband tak araca.bak afr sı ne durumda.yazılımı orjınale cevırdıgın zaman fakıre kalabılır.o zamanda motor kırman soz konusu olur.
kadır abının araca kapak polıslenınce 1 puan fakıre cektı arac.sendekı yazlımım wımmer sa yada custom bı yazılımsa muhtemelern daha zengın calısıyor aracın.
gerçi zengın demek yanlıs olur.orjınalınden daha fazla benzınle calısıyor dıyım.
yakıt tüketimi biraz fazla gibi zaten. uzun yolda bile 80km sabit hızda 6,2 lerde geziyor. yazılım custom yazılım var şuan. ama bildiğim kadarıyla port polishden önce atılmış yazılım. bu yüzden wimmer atmayı düşünüyorum 2-3 ay sonra. sanırım bu tip işli araçlara en uygun yazılım wimmer (kadir abiden öğrendiğim kadarıyla)
wideband al sen bir an önce
wideband alıcamda şuan değil. önceliğim şu yağ sızıntısı ve hava alma olayı. şu sorunları bi çözersem kafam daha rahat olucak.
İstanbula geldin gördük tanıştık güzel insanlarlan tanıştım ....
Benim için yazdığın cümleler için teşekkürler dostum...
Güzel araç aldın hakkını vermeye bak:)
Bursaya geldiğimde mutlaka arıycağım sende öyle tekrar youlun buralara düşerse bekliyorum