|
|
#1 | |||
![]() |
![]() ilk arabamdı 99 model her heycanı bunla yaşadım ilk jantımı buna ilk body kit buna yaptım ilk eksozz ama hic fayda vermıyodu sadece görüntü vardi bizim memlekette (68aksrayda) sadece gorunus ve ses sistemi motorla alakalı hıc bısey yok kımsede bısey bılmıyoo standart ustalarr cok bılmıs tavırlarıı ... 2010 a kadar bu arabaya bındım sıfır gıbıydı aldıgımızda 3000 km de 10 sene ıcınde 76000 km de sattık cok saglıklı motor kondısyonu vardı tıtız bırı oldugum ıcın bakımlarını hıc aksatmadımm ![]() ![]() sonra bu makınayı aldık sr motor 8v buna fazla bınmedım zaten cok hantaldı daha bıde az yaksın hesabı lavato tup taktım hıc gıtmemeye basladı ... sonra remus eksoz ve raid hp maxflow havafilitresi ile biraz yürütmeye çalıstık vasat ses var goruntu yok ![]() şimdi ise beyaz hatasız 1.4is honda farkını bu arabada yaşıyorum bundan sonra alacagım araba honda olcak o bır kesınn huylarını ogrenmeye calısıyorum hergun yenı bı huy cıkarıto ortaya arac tam bı jdm *jdm far *jdm stop *mugen ek(kırıldı) vtec ek geldi ![]() *52 duz boru orjınal headersten sonra *vti son susuturucu (steel marka 52 gırıslı eksozda var ama cok bagrıyodu soktum *spoon jantlar *d1 spec bıjonlar *hr marka coil over (+12,-12) *güvenlik paketli *spoon ayna *shoc vtec düsünülüyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() son konudaki resimlerr buraya aktarılmıstır.. bügün bayadir bekledigimiz header geldi ve taktık görüşlerinize .. ![]() ![]() ![]() ![]() apexi afc neo baglantısı ![]() ![]() ![]() adem usta zehir zehir.... ![]() ![]() skunk2 emmemizi + hks filitremizi taktık ![]() buda güncel fotolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kar kış manzarali pis arabam son yaptıgım uygulamalar *buddy club conderser ![]() spoon kanat ![]() ![]() civic gösterge podu
Son Düzenleyen bLackModeL; 04-02-2012 12:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic vtec2
|
hayırlısı olsun güzel fotolarını bekliyoruz araban güzel
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
cok tşkler bi kac ince dokunustan sonra yenı fotolar insallah
güncel resimler ![]() ![]() ![]() ![]() son yaptıgım uygulamalarım ve amator makınamla kendı çekimlerim Son Düzenleyen bLackModeL; 14-02-2012 10:31. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
maşallah en güzeli honda =)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
maşallah honda güzel kazasız belasız..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Maşaallah güzelmiş 1.4.
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: bravo hgt
|
Maaşallah hepsi çok güzel araçlar ama benimde ilk arabam tipo idi ne tesadüftürki oda en az seninki kadar güzeldi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
allah razı olsun bende cozdum en guzelı HONDA
Son Düzenleyen bLackModeL; 18-09-2011 10:25. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
) güzel araba canım olmustuu 10 sene dıle kolay en kucuk ayrıntısına kadar ılgılenmıstım en son verdıgım adam kaza yaptıı hemde baya buyuk bı kaza toparladılar pacava gıbı gezıyo ortada hala gozumun onunde
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]() |
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Clio'S
|
Tipo çok güzel duruyor gerçekten temiz baktığınız belli oluyor ama hondayı acaip beğendim çok diri duruyor sanki 2011 model bi araç
maşallah diyelim allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
allah razı olsunn ılk sahıbınden gectı elımızee babadan ogla gecınce bu halı almıs cocugun dusuncesı typer swaplıcakmıs kasa o kadar ıdaalı sonra vazgecmıs
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
maşallah güzel araç...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
hayırlı olsun,yalnız leonun 16v ını almıs olsaydın b sonrakı arabam cupra olucak derdın
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: focus-1
|
masallah kardesim allah kaza bela vermesin bende eskilde görev yapiyorum(emniyet)recep alp tanir beni kismetse tanisiriz ara sira gelir giderim aksaraya gezmeye e malum ufak bi ilcedeyim:-(
kazasiz belasiz tekrar |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
)
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
maşallah Allah kaza bela vermesin...
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:23 ::::

10 sene ıcınde 76000 km de sattık cok saglıklı motor kondısyonu vardı tıtız bırı oldugum ıcın bakımlarını hıc aksatmadımm 

8v buna fazla bınmedım zaten cok hantaldı daha bıde az yaksın hesabı lavato tup taktım