Sağolasın abi teşekkür ederim. Senin arabanında maşallahı var :icon_tup:
Printable View
Maşallah kazasız belasız bin... Benimde ilk arabam kartaldı yaklasık 3 sene kadar bindim ilk arac için bence iyidir :)
araç güzel aslında diri duruyor baban arabasını alınca bi bas derim şu arabayı :) 5 kol jant bende olsada hemen bassam keşke orj. L jantıyla dolaşıyoruz :)
önden 1 arkadan 2 bakla basarım en fazla. Fazlasını basamıyorum. yeri gelio çeşmeye yeri gelio ormanlık alana gidioruz. yeri gelio 6-7 kişi arabaya biniyoruz. Nasıl bascam bende bilmiyorum. Bi ae101 im olsada bassamm :D yakında Mako siyah zeminli far takıcamm :) şu başımdaki sıkışıklıkları atlatayım bi :)
olur olur zamanla herşey :)
İnşallah kardeşim. İyi dileklerin için sağol :)
Yakında ön taraf komple değişicek arkadaşlar. Siyah zeminli yeni tip far, yeni tip ızgara, sarı sisler, belki sinyalleride turuncu yapabilirim :) Farları kendim yapıcam aşama aşama fotograflayıp buraya koyarım. :)
güzelmiş kartal maşallah
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Aracım ne yazık ki satılıktır. Bilginize.
bizimde 2. arabamızdı kartal ben şöförlüğü kartalda öğrendim , güzel maşallah
paçalıüı sökmek nokta olmuş,ön tekerlerin açısında sorunmu var karşıdan duruşta ? maşallah kazasız belasız
masallah cok dırı ozellıkle ıcı cok guzel... kazasız belasız kullan kardesım;)
valla gozlerım yasardı ılk defa bırı ae101 olsada bassam dıyor:)
Maşallah kazasız belasız
maşallah maşallah .
Düşünceleriniz için teşekkürler. Araç satılmıştır ne yazıkki :(
Aracı babama yardımcı olabilmek için sattım. Zaten kasko ve sigortaya yetti ancak :D Bu arada babam da kendine 440 HP Eurotech aldı. Artık hakkımızda hayırlısı.. :)
Alana da Satanada Hayırlı olsun :))