maşallah cok diri kardsm
Printable View
maşallah cok diri kardsm
Arkadaşlar, aracıma siyah zeminli far-sinyal takımı, yeni tip T logolu ızgara, ve ön tampon altı ek (lip) alıp, bunları araca uygulamayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur? Hangilerini yapayım, hangilerini yapmayayım. Sizlerin fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Yapılan uygulamalar maddi açıdan yormayacak tarzda olmasına özen gösteriyorum.
Maşallah kazasız belasız bin... Benimde ilk arabam kartaldı yaklasık 3 sene kadar bindim ilk arac için bence iyidir :)
araç güzel aslında diri duruyor baban arabasını alınca bi bas derim şu arabayı :) 5 kol jant bende olsada hemen bassam keşke orj. L jantıyla dolaşıyoruz :)
önden 1 arkadan 2 bakla basarım en fazla. Fazlasını basamıyorum. yeri gelio çeşmeye yeri gelio ormanlık alana gidioruz. yeri gelio 6-7 kişi arabaya biniyoruz. Nasıl bascam bende bilmiyorum. Bi ae101 im olsada bassamm :D yakında Mako siyah zeminli far takıcamm :) şu başımdaki sıkışıklıkları atlatayım bi :)
olur olur zamanla herşey :)
İnşallah kardeşim. İyi dileklerin için sağol :)
Yakında ön taraf komple değişicek arkadaşlar. Siyah zeminli yeni tip far, yeni tip ızgara, sarı sisler, belki sinyalleride turuncu yapabilirim :) Farları kendim yapıcam aşama aşama fotograflayıp buraya koyarım. :)
güzelmiş kartal maşallah
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Aracım ne yazık ki satılıktır. Bilginize.
bizimde 2. arabamızdı kartal ben şöförlüğü kartalda öğrendim , güzel maşallah
paçalıüı sökmek nokta olmuş,ön tekerlerin açısında sorunmu var karşıdan duruşta ? maşallah kazasız belasız
masallah cok dırı ozellıkle ıcı cok guzel... kazasız belasız kullan kardesım;)
valla gozlerım yasardı ılk defa bırı ae101 olsada bassam dıyor:)
Maşallah kazasız belasız