hayırlı olsun,güle güle kullanın
Printable View
hayırlı olsun,güle güle kullanın
Masallah cok guzel.
maşallah... çok güzel bir m3
hayırlı olsun kazasız ıns
Valla Koz'u aldiginiza cok sewindim gercekten duzgun bir m3 aldiniz gule gule kullanin:)
Çok güzel bir araçmış. Hayırlı olsun. Bence motor performansı gayet yeterli gelicektir drift için sökmeye gerek yok. Sadece bir coilover ile çok iyi olucaktır. Sökmek yazık olur. Ama drift yapmadan da yazık olur. Driftte yıpranmak ne kelimeymiş. :)
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız sorunsuz binmeyi nasip etsin
hayırlı olsun arif :D
Adam cuprasindan vazgecti arkadan itişli bi araba aldi drift için oda butcesiyle orantili m3 oldu :) yiprancak diye bişy yok hepimiz arabalarimizi sever bakariz :D tabi kaza olmadikca problem yok :) birde o keyfi almaya başladiktan sora ahh tamponum cizildi offf lastik patladi camurluga zarar verdiyi hiç düşünmüyorsun 2vites gaza otur dvm :D m3 te 3viteste olur :p
Maşallah kazasız belasız,hayırlı olsun.
maşallah çok iyi görünüyor
Masallah cok guzel sahibindende satilik en guzel e36lardan bitanesiydi col guzel bi secim
ey maşşallah :) avcılardan eren abimizdeydi , ozaman ilk kez bi arabanın sağ koltuğunda tutunacak yer bulamadığımı hatırlıyorum , :) yürüyüşü muazzamdı , tabi görüntüsüde çok güzel yerinde bi karar vermişsiniz , :) hem plaka dekor hem sonu 61 :)
hayrılı uğurlu olsun allah kaza beladan uzak tutsun inşallah ankaradan biliyorum bu aracı kız gibidi valla.Çok doğru bi seçim olmuş m3'ler arasında.
hay allah razı olsun .. çok şükür bütçem yetti gönlüme göre bi M3 aldım .. ki zaten M3lerde öyle sök cart curt a çok da gerek kalmadığını öğrendim .. güzelini alabilme imkanım varken neden patates aliyim ki ? sanayilerde yatıp kalkmak istemedim açıkcası .. ve resmi buraya koyduğumda gelen bilmem kaç sayfa olumlu yorum da yeter bana şimdilik :)
m3 alıp yanlamamak olmaz :) asıl bundan sonra kilitli dif.iydi. coilover ıydı bushingdi bilmemneydi derken o zaman gerçek tadını alırsın m3 ün :)
hayırlı olsun güle güle kullanın
hayırlı olsun pampa ;)
Hayırlı Olsun Kardesım :)
bugün varexin ve coiloverin parasını verdik .. muhtemel önümüzdeki haftada swaybar kamber kolları vs derken ufak ufak yapıcaz artık ..
buda güncel olsun ... yakıt tüketimi için :)
http://i164.photobucket.com/albums/u...MDM0LmpwZw.jpg
kazasız belasız surusler plakası 10 numara yanlız koz 61 bize heryer trabzon :):):)
abi hayırlı olsun mahallemizde bi m3'ümüzde var artık akşama doğru yıkamada göremedim aracı :)
yakıt tüketimi cok iyimiş. cüzdanda fenalarda :)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın benım eskı aracımdı koz aklınıza takılan bı sey olursa yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgı kadarıyla saygılar
Allah kazadan beladan saklasın. Maşallah
Hayırlı olsun kanka.
Maşallah...
Koz koz dedikleri meşhur temiz m3 bu heralde :D Arif çok güzel araba almışsın kardeşim kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah :)
hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..
bol yanlı kazasız belasız sürüşler abi
Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
hayırlı olsun maşşallah
arac güzel duruyo hayırlı olsun, cupradan sonra farklı bi macera :)
temiz kalan ender m3 lerden.. 2 ay önce Avcılar'da görüyodum bi sokakta duruyodu. Duruşu güzel maşallah kazasız belasız kullanın :)
hayırlı olsun, geçtiğimiz haftalarda nerde olduğunu hatırlamıyorum ama görmüştüm çok diri duruyordu
Hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin..
allah herkesden razı olsun .. cupradan sonra çok farklı geldi gerçekten .. hakkaten yavaş ama çok eğlenceli :) daha korkuyoruz gaza basmaya ayrı konu ama yavaş yavaş alışıcaz :)
maşallah kazasız belasız binmek nasip etsin rabbim
mşlllah kank oldukca bşarılı koz:)
abı sana hıc bsı demyrm :D allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın dha once yazdmmı bılmyrm ama bu sfer nokta atısı olmus :D