tesekkürler gunden gune guzel oluyor
komple boyattıgım 2. aracım sonuc güzel olunca insan extra mutlu oluyo
sende oyle patlak
panpiş benden önce davranmıssın
4-5 kutu plasti dip alıcam tavan ve komple aracın içi için jantlarıda deneme amaclı yapabilirim
eyw can güzel oldu![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
rengi çok iyi olmuş detaylı temizlikden sonraki resimleri merakla bekliyorum![]()
omer kardesım hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın ınsallah..ben r81 begenmedım ne yalan soylım sımdı,bana cok koyu geldı ama sen begendıysen ıcıne sındıyse bu yorumu hıc sallama![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
iç dıs komple giricezde biraz vakti var daha ufak ufak toplıcaz şimdi cıtalar tavan boyancak içi yapılcak coil gergi koltuk vs vs
Saol Gökhan abi bana acık bile geldi içime cok sindi diyebilirim
walla yok daha ama 1-2 haftaya gelir sanırım suan ellicek vaktim yok bu sekilde yatar kapıda pencereden görim yeter![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kapı çıtaları takıldı mı?
ön lip olmamış, güzelliğine gölge düşürmüş. golf vr6 lipi olması lazım tam hatırlamıyorum ama o çok yakışıyor bu kasaya bence
rengi çok güzel olmuş. takipteyim![]()
vaktim olmadıgı için oldugu yerde duruyor ole takamadım hiçbirşeyini
bagajda o dediğiniz lipten de var ancak aracı basıcagımız için onlar sürekli kırılıyor cok güzel olmasada esnek olması sebebiyle bu lipi sectim.
eski lipten bi görüntü;
ben oralara pütür veya plasti dip düşünmüştüm varsa daha güzel bi çözüm elbette uygularız benmde aklımda zaten![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
resimler bekliyoruz.
valla servisten aldıgımdan beri ellemedim bahceye park ettim oylece duruyo gecen calısıtırm dedim akü bitmiş calısmadı bi süre daha kullanmam sanırım sıkıldım gibi içinde bi kamyon parca var gergilerden coile sparco koltuklara kadar ama toplayasım yok aracı bu sekilde satabilirm sıfır cam fitilleri hks filtresi vs herseyi hazır
tesekkür ederim sesini nerde duydunuz
hangi eksoz vardı o zaman onu merak ettiğimden sordum 4 kere eksoz değiştimde![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bugun arac basında bayagı mesai harcadık.
sabahleyin depodan aracın butun parcaları indirdim
öncelikle parcalar temizlendi
sonra komple sökük arac iç dış temizlendi
iç bakalitler butun kopcaları tamamlanarak aralara sünger kullanılarak ses yapmıyacak sekilde toplandı
ardından komple boya koruması yapıldı
palsti dip ile tavan cıtalar ön ızgara vs boyandı
ardından orta ve arka gergilerimiz taktık lokma takımı olmadıgı için ön gergiyi takamadık
yaz gelmesiyle birlikte cold air intake kitin zamanı geldi dedik ve hks mantar filtre ile birlikte onunda montajını gercekleştirdik
ardından cilasını yaptık içini yeniden temizledik ve telefonla bi kac foto aldık
gün yogun geçtiği için cok fazla foto cekemedik cekilenlerde telefon oldugu için cok net cıkmadı ama idare eder işte
yapım sırasında emeği geçen en basta Rıdvan olmak üzere Barıs Erim Sinan Emre ye tesekkürlerimi sunuyorum en az 3 yas gençleşti arac
![]()
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)