motordann başka neyi var:)
Printable View
motordann başka neyi var:)
Asaleti :)
ben gelmeden satmada napıosan gel fena gaz basasım var.
Ömer senin yakıt biraz fazla gibi geldi bana benim rex daha az yakıyordu karışık kullanımda.
Gündelik kullandığım vtecII otomatik vites şehir içi 290 kr. yakıyor. Benim hesapladığım da ben aynı yolu crx ile daha fazla yapıyordum tahminim 250-260 kr. gibiydi değerler.
kanka valla söz veremem projem var ama her an satılabilir :)
abi senin rextede piston kısa vs varmıydı
o ilk degerin en az 100kmsi sürekli sıkmaydı arac yeni oldugu için binen bi sık yürüyüşünü görelim diyordu 2-3-4-5 bitiriyoduk kısa var bide 90la giderken 3000+dv oluyor.buna ragmen 350krs yaktı.
neyse suan 2. depo fullendi 450km oldu hala çeyrek depo yakıtım var 500-550km gidicek gibi o zaman 300den az yakmıs olucam :)
ayrıca aracta eskiden beyin vardı şimdi beyin yok afr cogu zaman sacmalıyor kompresyonda rampa inerken cut off bile yapmıyor beyin aldıktan sonra yakıtın biraz daha düşüceğine inanıyorum.
İzmiri bilemem ama İstanbul trafiğiyle başa çıkamaz heralde:) ondanda farkeder yakıt:)
senin bu yalovaya yollarından çektigin ne hacı stepnede yoktu ne yaptın bilmem geçmiş olsun :D
aynen Arda oda var ben 5te pendikten cıkma gafletinde bulundum o depoyla yaklasık 2 saatte haliçe gittim :D
lastikcinin önunde patlamıs zaten orda yptırmıslar diğer lastikcinin önunde bidaha patlamıs onlarda s....ım bole işe diyip cıkma alıp takıp devam :D
ben anlamaz ama42 litre aldım ben 2 litresi boruya doldu heralde dedim ama yolda da kalmamıstım bana kalırsa 40ltden fazla en az 42lt.
buda yeni deneme gazlama cok yok bunda max 10-15km :)
total 452 olmus 500ü geçiceğime inanıyorum :)
http://i253.photobucket.com/albums/h...0-11132858.jpg
Hayırlı olsun :)
Bu arada Ömer parklarını çok açık bırakma deponu full zannedip yolda kalırsın :D
Motor ve şanzıman standart sadece egsoz ve hava filtresi var. Dediğin gibi yazılım gerekiyor sana büyük ihtimal.
Bahsettiğim km'ler ve yakıt değerleri hep istanbulda yapıldı. Ataköy - Kayışdağı yani köprü trafiğinden tut merter , mecidiyeköy trafikleri de var işin içinde ev ve okul arasında yapıldı sene 2002 ve sonrası için geçerli.
İzmir de daha km yapmadım Crx bir kere istanbuldan getirirken kullandım.
Anladım abi benm listeyi ilk mesaja ekledim
güzel araç rex kardeşliği ;)
Teşekkür ederim :)
Motor yagımız geldi
filtrelerimiz hazır
yağ basınc saatımız hazır
beyin ve kelebek haber bekliyoruz
Megan Carbon Eksoz alındı
omp Ofsetli direksiyon quik relase kit alındı
Turuncu folyo aldık sinyal ve parklar için
ee bişi kalmadı gibi bitsinde cıkalım artık dimi :)
forewer gırmızı rexxxx maşallah :)