kardeşim çok geçmiş olsun aracı ne emekler vererek yaptıgını biliyorum ama allah korumuş daha kötüsü olmamış küçük seyler hallolur varsa yapabileceğimiz seyler araman yeterli kardeşim tekrar geçmiş olsun
Printable View
kardeşim çok geçmiş olsun aracı ne emekler vererek yaptıgını biliyorum ama allah korumuş daha kötüsü olmamış küçük seyler hallolur varsa yapabileceğimiz seyler araman yeterli kardeşim tekrar geçmiş olsun
gecmis olsun...
geçmiş olsun ömer cana geliceğine mala gelsin allah nazarlardan korusun
Çok geçmiş olsun ömer allah beterinden muhafaza eylesin...
dostum geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın..:(
haydaa. ömer geçmiş olsun. şükür ki dediğin gibi sıkıntı edilecek bir hasar yok. adam gözünden sakınsın şu olaya bak. bazen istanbul trafiğinde araç kullananlardan hakikatten çok korkuyorum. sende birşey yok yoksa herzaman daha iyisini yaparsın.
ömer geçmiş olsun..
cok tesekkür ederim arkadaşlar bununla nazarı cıkmıs olup ilk ve son kazası olur inş ama yılmak yok arac serviste yatıyo ben hala geliştirmek için parca alıyorum yol tutusa agırlık verdim gergilerim tam sıra control armslar bushing kitler vs
geçmiş olsun.Bir yandanda allah kolaylık versin toplamada ;)
Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm yav. Allah daha kötüsünden korusun
Ömerim büyük geçmiş olsun ya :(
Geçmiş olsun. Güzel işçilik olduktan sonra bir önemi yok..
Tesekkür ederim arkadaslar experden haber bekliyoruz bu hafta içi inş haber gelicek umarım güzel haber gelir bizide cok zorlamadan daha güzel bi hale getirirz reximizi
hem giderli hem çiğerli :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
abi geçmiş olsun güzel bi kırmızı ile komple boya, seni arabana tekrar aşık edebilir vardır bi hayır :)
arac komple kırmızıya boyanıyor konustuk servisle şimdi güzel opak bi kırmızı tonu gerekli bana orj yapasım var ama yakısıcagını düşündüğüm bi kırmızı olursa onada boyatabilirm mesela yeni poloların kırmızısı
abi geçmiş olsun
inş.boya tonu istediğin gibi olur...
komple boyatyrm derken parasını senmı verıyrsun ömercım
ömerim yeni gördüm kardeşim cok geçmiş olsn ucuz atlatmıssın
ya rıdvan haklı olabilirsin kanka yüz yüze konusalm detayını :D
çok gecmiş oolsun ömer kardeşim.
gecmıs olsun facede gormustum ama yınede cok gecmıs olsun kankaa
geçmiş olsun boya tonunda karar kıldın mı ?
R-81 Milano Red.
geçmiş olsun bu arada allah beterinden korusun.
geçmiş olsun mal degilmi yapılır
ömerim büyük gecmiş olsun allah da beterinden korusun inş. eskisinden cok daha güzel olur.
geçmiş olsun..ALLAH daha kötülerinden cümlemizi korusun
tesekkür ederim arkadaşlar büyük ihtimal r81 olucak arac.
parasına gelince kazada olan kısımları sigorta kalan yerlerin farkını ben vererek boyanıyo.
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun
Nazar çıkmıs geçmiş olsun
Boya konusunda r-81 yap bencede en guzel Honda kırmızısı..
Kırmızımı olucak ömer renk değişicek ise kgn nin rengi güzeldir yada beyaz favorilerim arasında :)
Geçmiş olsun ömer RABbim beterinden korusun inşALLAH hepimizi.(Millet aracın dışındaki aynaları o aracın aksesuarları sanıyo galiba arkayı görmek için olduğunu idrak ettikleri zaman bu tip kazalarda bir hayli azalma olacaktır.)
tesekkürler arkadaşlar rengi kırmızı olucak yine değiştirmeyi düşünmüyorum ton olarakta r81 olucak.
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Masallahhh kazasız belasız...