kanka koltuklar fena çok yakışacak..
Printable View
kanka koltuklar fena çok yakışacak..
güzel koltuklar güle güle kullanın :)
o kelebek ne ölee :D yarasaya dönüşmüş :D
maşallah kırmızıya
koltukların çok şık olmuş ömer
o esnek lipten bende aldım da daha takmadım montajıyla ilgili biraz yardımcı olurmusun ? kendin mi yaptın ?
maşşallah lip haricinde çok güzel görünüyor
koltuklar iyi denk gelmiş güle güle kullan ;)
silencerlı basma ve yürürünü ölçüt olarak alma derim çünkü çok fark ediyor bizim araçlarda çıkardığında, devir saatinde bile anlayabiliyorsun kasıldığını :)
kelebek cok güzel oldu aynı sekilde emme de öyle ince ayarından sonra filtre ile birlikte tam performansını alıcaz insallah :)
lipi arkadasla beraber taktık orj lipi tampona takılı değildi marangozda havalı zımba ile esnek lipi orj lipe zımbaladık sonra orj lipi araca taktık
teşekkür ederim esnek diye kullanıyorum bi takım daha lipim var gti lipi sıkıldıkca değiştiriyorum :)
Teşekkür ederim :)
silencerli bastıgımı kıstas almıyorum çünkü motoru hava emişide sıkıntılı filtre borusu 60mm cok dar filtremde kirli mantar ile 76mm boru sonrası silencer acık daha güzel olucakinş
crx le pendık kaç dakıka yaw 5-10 dk bişe :D
ömer maşallah kardeşim rex yoluna fenaa devam ediyor..
kazasız belasız inşallah.. ;)
maşallah ömer koltuklarla crx cok şık olcak,güle güle kullan.
http://i447.photobucket.com/albums/q...c/IMG_2183.jpg
son nokta :D
76mm boru ve hks mantar'la biraz daha fakire çekicek. yalıtım odasıda yap derim cai olarak kullanıcaksan tamponda şerit halinde yerlerde acabilirsin EK kasalarda ki gibi.
silencersız afr noluyor kesiciye yakın?
koltuklara maşallah ömer.
Servis varmıs kanka 45 dk sürüyo ama ben dayanamam sanırım ona rexle saat 10da 10dk da gelirim ben :D
Teşekkür ederim Murat abi.
Turgay abi koyma sunu ulu orta alıcam zaten kurus param kalmadı maaşımı alayım bi baskasına satarsan kahrolurum valla :)
tamponda cok güzel hava odası var ben sinyalı söküp alttaki sis yerini açmayı planlıyorum ordan hava odasına besleme yapıcam boruyla.
suan 12.8 13.1 di sanırım gecen ben sıktım ark baktı yanlıs hatırlamıyosam öyle gördük ama su işler bitsin bi video daha cekip koyacam
o dediğin değerlerde ise 13.2-13.5arası değeri rahat görürsün hadi hayırlı olsun bu çocuk olmuş:D
PPRmotorspor Kaan abinin ellerine sağlık
ömer bişey sorcam neden 4-1 i çıkardın ?
yok zaten bende sırf merakımdan sordum :D
4-1 satılık ilanına koymuşsun da ondan sordum bi sıkıntı mı oldu diye ?