Hayırlı olsun, temiz makina.
Printable View
Hayırlı olsun, temiz makina.
insallah tesekkrler
abi senin dediklerin aklımı fena karıstırıyo 3 kere boyattın cünkü biliorum canlı görmek en mantıklısı olucak ama ben koyu canlı kırmızı seviyorum r63 biraz turuncumsu o yuzden cok hosuma gitmiyor
tesekkr ederim
kankam rex ne durumda ?
suan parca tedarik durumunda haftaya baslanıcak mart 15gibi cıkar
hadi hayırlısı kanka yeni rengi merakla bekliyorum :)
madem r63 boyatmıcaksın o zaman sakın baskasının aklına uyup sacma sapan kırmızılara gırme,hondanın kırmızısından sasma,r81 hayırlı olsun,ınsallah dıledıgın gıbı olur..
ben 1 ay ıcınde 2 kere boyattım arabayı,en son orjınal rengınde karar kıldım ve suan rengınden cok memnunum..en basında orjınal boyatsaydım keske..:D
yabancı kırmızıya girmiyoruz daha koyu ve parlak olması nedeniyle r81 de karar kıldık son katını güzel bi vernikle noktalıcaz insallah
hadee kam hayırlı olsun o zaman,cabut boyatta belkı r81 crx hosuma gıder bakarsın arabayı toplamadan bende r81 yaparım,alıstık nasıl olsa:D:D
çok geçmiş olsun :(
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Maşallah
ok kardesım beklıyorum fotoları..
kaportası bitmiş aracın servisle konustuk yarın gidip komple sökücez aracı hazırlayıp boya kodunu vercez ve ustayla birlikte fırına teslim edicez :)
kardeşim maşallah araç çok güzel okanda mı okuyosun 1. sayfadaki videoyu oralarda çekmişsin
hadı hayırlısı,merakla beklıyorum r81 crx..
aracına masallah hocam merak ettıgım bır sey var dislilerle oynanmasaydı 5 vites kesicide kac yapardı topspeed
maşallah , harika görünüyor ...
kazasız belasız ... çok yakışıklı ;)