Gecende Neomarinin arkasından sahil yoluna doğru akan beyaz hb sendin heralde :) Maşallah çok tatlı araç göze çarpıyor :)
Printable View
Gecende Neomarinin arkasından sahil yoluna doğru akan beyaz hb sendin heralde :) Maşallah çok tatlı araç göze çarpıyor :)
doğrudur benimdir kesin :)
Bizde arabadaydık dönüyoduk fırsat olmadı hızlıca bi geçiş oldu :)
kanka resimler çok iyi çıkmış maşallah
çok şık duruyor maşallah kazasız belasız :)
Çok güzel araç maşallah kazasız belasız...
maaşallah kazasız belasız
maşallah gerçekten çok sıkı makine yakından görüp engin kardeşimle denemişliğimiz var ufak tefek dokunuşların kalmış tekrardan maşallah ve kazasız cezasız günlerde kullanman dileğiyle
maşallah Allah kaza bela vermesin.
Maşallah çok güzel duruyor dündü sanırım pendikte gördüm sahile doğru gidiyordun karşıdan çok yakışıklı duruyor aracın :) Kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)
Bugunde güzelyalıda gördüm aracını maşallah :)
Maşallah Atakan.Canlı canlıda gördüm makineyi..Hem görüntüsü hemde motoru çok iyi durumda..Allah kaza bela vermesin..
Maşallah... :)
teşekkürlerr
teşekkürler
sagolun
sagolasın evet o civarlardayım hep
sagol tekrar eds ömer :D
teşekkür ederim Yasin abicim amin cümlemize :)
teşekkürler
ben bu arabayı bir yerden çıkartıcam ama hadi hayırlısı :) kanka şu benim resimleri de pasla artık bi zahmet. maşallahı var bu arada kazasız belasız :)
maşşallah dıyorum eskı aracımı bukadar dırı tekrar gormek benı gercekten sevındırdı emındım zaten benım kadar ıyı bakacagıne EU vtı nın pardon sımdıkı adı ıle UZ vtı :D saglam ellerde oldugu surece o temız ve dırı durusunu kaybetmeyecegını dusunuyorum bu aracın tekrar hayırlı olsun abıcım gule gule kullan kazasız belasız koca bır massallah ;)