saolun arkadaslar daha iyileri sizlerin olsun :)
Printable View
saolun arkadaslar daha iyileri sizlerin olsun :)
güzel araba aldınız ezelinden beri gebzede olan bi araba alanada satanada hayırlı olsun
kaput üstüne, ep3 bagaj logosu koy özgür abi, kırmızı logo.
45 tl serviste, 10 numara durur, panjura vereceğin parayı ona vermiş olursun.
yan çıtaları da siyah yapıp ön ekide söküp lagunaların delikli olmayan yada meganların ekinden koymanı tavsiye ederim, maşallah.
kazasız blasız düzgün araç :)
Maşallah abi allah kaza bela vermesin :)
Maşallah , Allah kazadan beladan saklasın özgür .
Egsoz veremmi
hayırlı olsun abi güle güle kullan.
orjinal far + siyah tampon citalari çok toplamiş arabayi maşalalh abicm.
hayırlı olsun abi güle güle kullanın, daha önce denediğimiz zaman debriyajım bitikti müsait zamanda tekrar deneyebiliriz inşallah bir gün hem de tanışmış oluruz:)
ulen azıma mıçıldı :D ama güzel oldu mekanik olarak hayatında görmediği bakımı görmüştür diyebilirim :)
ufak fırsatlarda tampon çıtalarını söküp boyattım far stopları taktırdım ama kapı çıtalarına vakit kalmadı mekanik işi saat 7 gibi bitti arabanın.İlk fırsatta ön lip marşpiyeller kapı kilitleri kapı çıtalarınıda siyaha boyatacağım ve cam filmlerini söktürüp cam vizörlerini taktıracağım :) ştandart bir görünümü olacak :)
41 kere maşallah arabanın tüm sesi soluğu değişti tık ses yok ve komple 1,4 egzost sistemi ile çok güzel devirleniyor :)
Mmustu gezdiricenmi beni :D
az önce kele arabasını teslim ettim :D şuan vtec açmakla meşgul :D
Kell hızlı gider :D
mustafa abi kapı çıtalarını boyatırsınız inşallah siyaha, kapı kollarını boyatmazsınız:D
gülüm araba bütün gün liftteydi bi türlü fırsat bulamadım kapı çıtaları boyanacak ama sökmeden üstünde boyatacam sonra eğri büğrü oluyolar :D
kapı kollarında kararsızım açıkçası :D