Hayırlı olsun Özgür abim kazasız belasız :)
Printable View
Hayırlı olsun Özgür abim kazasız belasız :)
olmazsa ben mustuya vekalet veririm oraya gelir alır satar :)
hayirli olsn abicm güle güle kullan :)
Ozgur abim hayirli olsun kazasiz belasiz insallah
Hayırlı Olsun :)
evet bugün sankodaydık ve araba hala orada bugün bitmedi işimiz :) kısmet olursa uzunca bir süre bineceğimiz için keyfe keder olarak yapılması gereken herşeyi yapalım dedik ve çoğu sağlam parçayıda yenisi ile değiştirdik :)
yapılanlar kısaca :D
2 arka porya değişti
2 ön bilya değişti
sağ ve sol içdış aks kafaları değişti
rotbaşı ve rotiller değişti
salıncaklar değişti
balatalar değişti
motor kulakları değişti
triger gergisi ve kayışı değişti
debriyaj üst merkez değişti
radyatör kapağı değişti
silecek su bidonu ve radyatör tahliye su bidonu değişti
yağ ve yağ filtresi değişti
termostat ve fan müşürü değişti
radyatör temizlendi antifiriz tazelendi
rot balans ayarları yapıldı
kel kankama bayaaaca bi adisyon çıkardık :D hesap kalın :D
arka poryalar yanlış gelmiş muştu :D
he ya bugun bayağı tırtıkladınız benden :D
kanka diskler ve baaltalara napıcaksınız onlar lıstede yok :D
Abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin maşallah
ne zaman deniyoruz abi?sahalara geri dön vtecciler yok ortada kimse benle denemiyor :( :D:D
nasıl yok olum diskler güzel balatalar orjin alındı zaten
senin gönderdiğin para bugün yetmedi olum :D tam aksaraydan çıkarken serdar usta aradı kanka bunun motor kulakları bitmiş dedi onlarıda aldık onların yanındada fan müşürü ile termostat kitledik bide :hehe:
saolasın okancım
ben arabayı baskalarıyla denemk ıcın almadım kardesım yanlıs anlasılmasın kendimi tatmin etmek için aldım artık yas +30 oldu bıraktım bu işleri :)
way akü ya :eek: yarın gene gonderirim napalım artık :D
cem taşçıyada bi yemek kitledim :D listen elimde bebişim yarın geçecem zaten sanayiye atas vinet temizleyicide aldım yarın bi deneyecem torpidoda :D
bu arada kırmadan söktürürsem birine gri yerleride boyatacam D:
kankacım alttan acıp yataklara baktık.. bu araba eskı gkm olmasın ... arabanın altı turbo yapılı cıktı dartona kadar var he...
kelımmmm kankam hayırlı ugurlu olsunnn allah kaza bela vermesınnn :)
hayırlı olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
ah be ibrahim sen bali yapma :D
Suli takılıyor üfleyecekse özgür güzel olur gaz açıyor suli,
şenledirici gibimi :D
kanka veriyorum ben gazı zatende kel bu sağı solu belli olmaz harcıyacaksın 10.000 tl olacağın taş çatlasın 200-210 hp stock motora 0,5 üflesen 250-260 hpsin yaa :D
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)
ticaret ticarettir iyisi kötüsü olmaz :) olm şaka maka biyana biz naptık öle ya :)
ben bişi yapmadım onlar ne istediyse yaptım benim bi suçum yok azdaha otursak valla diğer vtide gidecekti elden
bilen birisi bana bu kapı çıtalarının nasıl söküldüğünü söyleyebilir mi ? hani içerden vida falan varmı yoksa segmanlımı asılsam gelirmi :)
kazası belasız beaa:)
Gördüm bugün kendilerini, gayet güzel gözüktü gözüme.. ii günlerde kullan kardeşim :icon_tup: