şöyle bişey dcem abi cvk nın tam specleri neler kısa varmı ince varmı
o akşam denemelirmizde topspedd göremedik bu denemelrde top spedde kadar gidelim hersey çıksın ortaya:D
Printable View
yok kanka ya benımkı yazılımsa megane nınkı ne:D utandım onu gorunce benden duman cıkmıyo die:D samsuna gidip geliyim downpipe yaptırcam :D bide benım apacı cıkışlar çok daraltılmıs amaçsızca onlarıda duzelttırıp vericem gerçek dumanı:D Kanka bu arada artık kadran yetmıyor:D
ibo bize toplu harc cord yapıcan herhalde kankas :):)
o aksam denedıgımızde arac neyse yarında o sekıle gelıcem ıbo ince contam geldı ama yanlış gelmiş. yanı ınce conta flan yok aracımda. o gece tenekelerle gelmıstım yarın 16'' spoonlarla gelıcem. he sen aracıma bişeyler yaptım görmek istiyorum dersen tenekelerı takar gelrıırm sıkıntı deıl yaptıgın işlemın ıse yarayıp yaramadıgını görmüş olursun.
ceco abi harbi kral adamsın :icon_tup::icon_tup:
senin benim hesabımı kesmen zor:D senin için sökcem arabayı :D insaf bea 1000 kg ye 1400 kg:D kimse tork demesın zaten üst devirelrde tork RC ninki ile aynı rakamlara düşüyor:)
ibo ve batu kankkalarım birbirinizi üzmeyin ben ikinizede yeterim hesapları görelim :D
vaayy baykuş ibodan gider geldi :D:D olm cengizi arayıp söleseydin ya ne yazıyosun sitelere giderci gençlik gibi heheh:D hadi bakalım başka arabalarlada denede şenlik olsun
:Dpanpa kimseye gderim yok bilyosun öle bişey konu baslıgında belirttim zaten bakalım güzel deneme olcak inşallah
başka araba bulamıom denemeye varsa baska gelicek olan buraya yazssın deneriz sıkıntı olmaz :D
hee unutmadan bi tane beyaz RC varmıs hbr salın gelsin cumartesi akşamı onlada deniyelim.
varda o kadar denemelik yok :)
ya seni firenlemesem başbakanlığın sitesine bile konu açıcan :D:D yine bu frenlenmiş halin heheh :D
ceco ibo arabasını başkası kullanırken rollde yanımızdan gecerken ön camdan emre tükürdü arkacam da yarısı ibonun suratına geldi sadece eliyle sildi :D:D: hahahha adamın umrumda değil arabadan gözünü alamadı :D:D
:hahaha:
olum eger bu adam benı gecerse atasehırde mılletın ıcıne gırip herkese benden cay dıye bagırmasın :hahaha: