kesinlikle.arayışlardayım o yüzden :)
Printable View
ST kiti Ford yetkili servisi getiriyor.Ordan bir fiyat alsanız çok yakışıyor... :)
maşallah güzel bi araba kazasız belasız kullan
maşallah kazasız belasız
St kiti ve minik bi jantla daha sıkı olacaktır inşallah,basıklığı bu janta göre yinede güzel maşallah :D
Allah kaza bela vermesin mk6 makyajlı kasanın aynalarını bulursanız çok güzel olur
Maaşallah.. Herkesle Aynı Görüşteyim.. Devamını Bekliyoruz ;)
depo kapağı dışında şık olmuş :D ama st body + şişirilmiş çamurluklar ile :D çok güzel olur. yada direk wide body kit + dip basık
maaşallah kazasız belasız :) depo kapağındaki pacman çok güzel bi ayrıntı olmuş :)
maşallah araç çok güzel, jantlar konusunda arkadaşlara katılıyorum aynı şeyleri dönüp dolaşıp yazmanın faydası yok. Bu arada ben 2006 2009 arası bir 1.4 tdci almak istiyorum fakat trend, comfort vs vs devam ediyor paketleri, fiestanın en dolu paketi hangisi ?
maşallah güzel araç
41 kere maşallah allah kaza bela vermesin
araç satılmıştır... :D
fiesta dayanmıyor bu site de :) güzel fiestalar satılıyor.. :( i <3 Fiesta!
maşallah kazasız belasız..
edit :hayırlı olsun..:)
adaş öncelikle hayırlısı olsun satmışsın aracı, benım sana bir sorum olacak, bende de 1.4tdci var, blow off takmayı dusunuyorum, uygulayıcısı olarak fikrini öğrenmek isterim, sesten memnun muydun, herhangi bir problem yaşamış mıydın, yani tavsiye eder misin :)
kusura bakma geç gördüm biraz :(
tavsiyer ederim kesinlikle.fiestalarda ne var bilmiyorum ama muhteşem bir ses çıkarıyor. :) problem yaşamadım ben hiç ama yaşayanlar duydum.
özetle iyi bir yerde taktır derim.sesten memnun kalacaksın emin ol :)
Masallah kazasiz belasiz