hayırlı olsun maşallah kazasız belasız...
Printable View
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız...
Maşallah hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...
Bu araba gerçekten sayılı Sİ'lardan.Tolga abi bu hale getirdi diyebiliriz.Son sahibi jantlarını değiştirdi bir tek okadar.Hayırlı olsun Maşallah:icon_tup:
Headers hala duruyomu üstünde?
maşallah hayırlı olsun konyada eg bayağı çoğaldı
allah kaza bela vermesin çok diri ve temiz duruyor
maşallah :) allah kaza beladan korusun . benimde hayallerimi süsleyen bi araç . almayı düşünüyorum . 2 sorum olacak :
1 performans nasıl ?
2 yakıt nasıl ?
diğer görüşlerinide belirtirsen sevinirim . bu arabayı almak için birinin bana gaz vermesi lazım :D
Tesekkurler arkadaslar :)
Uzerinde hersey duruyor header ve simota filtre kiti dahil, ben sadece 51 lik duz boru yaptirdim hicbiseyini sokmedim.
Performans cok iyi cidden ex'ten inince gayet tatmin edici:) yakiti tam olarak ölcmedim ama tahminen 35-40 kurus sehir icinde
hayırlı olsun kazasız belasız.
vay be sonunda aldın demek. hayırlı olsun maşallahı var çok güzel gözüküyor.
hayırlı olsun ahmet
hayırlı olsun.
maşallah hayıilmde var beyaz bi si darısı başıma :) kazasız belasız
hayırlı olsun kanka gonlune gore bı araba aldın aracın eskı sahıbıde kral bı adammıs massallah bı araba dolusu parca verdı yanında :) kullanma kıtapcıgına bıttım ben :)
hayırlı olsun kazasız belasız :)
Tsk ederim guzel yorumlariniz icin, allah herkesin gonlune gore versin. Timur abi aldim sonunda cok sukur :)
Ahmet Abi Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Vermesin Kırmızıdan Vazgeçilmiyo :D :D
eğer özel değilse ne kadara aldığınızı paylaşırmısınız ? merak ettim temiz bir si gercekde ne ediyor diye :D
maşallah kazasız belasız keyifle kunlanın inş