Jantlar yakıştı gerçekten, bide canlısını görüyümde. :) Oem lip olsa iyi olur gibi sanki? :)
Printable View
Jantlar yakıştı gerçekten, bide canlısını görüyümde. :) Oem lip olsa iyi olur gibi sanki? :)
görüşemedik bu hafta sonu abi ya, oem lipi nerden bulacaz ya :)
çok şık olmuş maşallah .
maşallah fena duruyorr....
çok fena olmuş :D maşAllah .
maşallah ahmet :)
abi bulursak eğer bütçede sınır tanımayız :D[/QUOTE]
ah ulan şu bütçe yok mu olsa neler dönüyorda kafamızda ama oldugu kadarıyla da bişiyler oluyor... saygılar
maşallah gerçekten çok güzel olmuş yeni papileri :)
arac tertemiz gerçektende güle güle kullan
güzel oldu dediklerini yapınca 10numara kırmızı eglerde favorim zaten aracın çok begenyorum
allah nazardan saklasın jantlrda juk olmuş ..
herkese teşekkürler güzel yorumları için :)
Mst abi o lip'e verilir valla :)
Çizgileri çok ıyı masallah kazsız.
eyv teşekkürler ;)
maşallah araça allah kaza bela vermesin..
Eyv sagolasın ;)
jantların güsel olmuş.bu jantlar 2012 yılının favorisi
fotograflarda pek begenmiyodum aslinda bu janti, sonra bi kac kisinin tavsiyesiyle alip taktım, memnunum ben cok yakıstı eg'ye, sizinkinede hos olmus ama aslinda 16 sı olsa daha guzel olur gibi :)
maşAllah gerçekten tertemiz kazasız belasız :)
Maşşalalhh güzel duruyoo yyeni resimleri beklerizz :)
çok güzel maşallah.çok yakışmış.plaka sırıtıyor sanki.plakalık olsa bide lip,çok daha güzel olucaktır.
araca ön lip , spoon ayna ve cam vizörü .ayrıca birde deri maske ön kaputa.port bagajda ideal olabilir ...kırmızı kendini gösteriyor...maşallah
kış şartlarında bişey yapmak istemiyo insan :) yaza doğru spoon ayna, lip, plakalık, deri maske gibi aksesuarları tamalıcaz :) teşekkürler yorumlar için
Karlı günden güzel bir kaç fotoğraf :)
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...03916302_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...49696394_n.jpg
Karda biraz eğlendik pazar günü, o günden beri garaj mode ON :)
kırmızı candır:) masallah
ilk foto yurtdışı misalii :))
maşallahhhh jantlar süper olmuş daha fazla foto bekliyoruz :D
maşallah yeni jantlar çok güzel olmuş..
maşallah kazasız belasız
bende bu jantlardan düşünüyorum epeydir niyetliyim
bakalım :D
bence çok yakışıyor fakat göbek rengini altın sarısı veya bronz daha çok yakışır diye düüşünüyorum
hocam yan çıtalarını siyah boyarsan sanki arac daha tok duracak gibi :) yinede karar senin ben fikir vereyim dedim :)
he bu arada lastikleri german steayl olmasın diye 195-50-15 aldım demişsin.normalde bunun et kalınlıkları ince olup lastik yan duranlar var.onlar kaç ebatta olması lazım.lastiklerde
hey maşallah çok güzel aracınız var kıymetini bilin
Gayet güzel. Kazasız, belasız. 206'mla az ağlatmadım bunları. :D
pm attım :)
ufak tefek vakit oldukça çektiklerimizi atıyorum foruma, teşekkürler :)
teşekkürler sağolun :)
şimdilik beyaz binicem, yaza komple boyaya giricez o zaman değişiklik düşünüyorum.
araç boyanırken yan çıtaları sökmeyi düşünüyorum aslında, eğer hoş durmazsa zaten bende siyah yapmayı düşünüyorum :) öteki sorunun cevabını üstte arkadaş vermiş.
hiç kuşkunuz olmasın, elimden geldiğinin en iyi şekilde bakıyorum aracıma, böylesini bulmak gerçekten çok zor bu zamanda :)
bana denk gelmedi hiç 206 :) 3.20 ile denedik, yeni kasa ibiza ile denedik (benzinli olandan), 1.8stroke mitsubishi lancer ile denedik, başka bir si ile denedik rollingde geçen olmadı (hepsi tamamen arkadaşlarımla kardeşçe yapılan denemelerdi, kimseye atar gider yapmayı sevmem, sonuçta araç si ne olduğu belli fazla uçmaya gerek yok), yaza inş denemelerimiz çoğalacak videolarını da atıcam giderini göreilirsiniz ;)
maşallah , 10 numara duruyor araç , jantlar harika...