maşallah yeni jantlar çok güzel olmuş..
Printable View
maşallah yeni jantlar çok güzel olmuş..
maşallah kazasız belasız
bende bu jantlardan düşünüyorum epeydir niyetliyim
bakalım :D
bence çok yakışıyor fakat göbek rengini altın sarısı veya bronz daha çok yakışır diye düüşünüyorum
hocam yan çıtalarını siyah boyarsan sanki arac daha tok duracak gibi :) yinede karar senin ben fikir vereyim dedim :)
he bu arada lastikleri german steayl olmasın diye 195-50-15 aldım demişsin.normalde bunun et kalınlıkları ince olup lastik yan duranlar var.onlar kaç ebatta olması lazım.lastiklerde
hey maşallah çok güzel aracınız var kıymetini bilin
Gayet güzel. Kazasız, belasız. 206'mla az ağlatmadım bunları. :D
pm attım :)
ufak tefek vakit oldukça çektiklerimizi atıyorum foruma, teşekkürler :)
teşekkürler sağolun :)
şimdilik beyaz binicem, yaza komple boyaya giricez o zaman değişiklik düşünüyorum.
araç boyanırken yan çıtaları sökmeyi düşünüyorum aslında, eğer hoş durmazsa zaten bende siyah yapmayı düşünüyorum :) öteki sorunun cevabını üstte arkadaş vermiş.
hiç kuşkunuz olmasın, elimden geldiğinin en iyi şekilde bakıyorum aracıma, böylesini bulmak gerçekten çok zor bu zamanda :)
bana denk gelmedi hiç 206 :) 3.20 ile denedik, yeni kasa ibiza ile denedik (benzinli olandan), 1.8stroke mitsubishi lancer ile denedik, başka bir si ile denedik rollingde geçen olmadı (hepsi tamamen arkadaşlarımla kardeşçe yapılan denemelerdi, kimseye atar gider yapmayı sevmem, sonuçta araç si ne olduğu belli fazla uçmaya gerek yok), yaza inş denemelerimiz çoğalacak videolarını da atıcam giderini göreilirsiniz ;)
maşallah , 10 numara duruyor araç , jantlar harika...
Tesekkurler sagolun :)
jantlar cok yakısmıs masallah gobeklerı ılerde boyarsın tatlı bı renge biraz daha basarsan tadından yenmezz=)
Maşallah hayırlı olsun..
maşallah çok güzel zaten daha önceden biliyodum ALLAH isteyen herkeze böyle bir Sİ NASİP ETSİN
aracın specleri nedir ahmet..
rollmü var hayırdır hahaha :D
ercan abinin arabada mı aynı speclerde gökhan :D
Tekrardan maşallah :)
havalar ısınsın, denemeye çıktığınızda haberleşelim bi görmüş oluruz yürürlerini :D