|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 307 1.4 Hdi
|
Biraz göze birazda kulağa hitap eden bir araç oldu, 215/45/17 Dunlop Lm-703 Lastik ve 17'' jantımla başladım, daha sonra Eibach 5cm yay ile takviye ettim, Marşpiyel ve tamponlarda siyah bölgeleri gövde rengine boyattım bence daha göze hoş geldi.
Müzik sistemine gelince bu kadar ağır bir SPL sistemin yükünü önde bir bagajda iki toplamda 3 adet Exide Maxxima aküler üstleniyor, Anaünitem Pioneer 8650 Kapılarda Hertz space-6 serisi midbaslar tiweter yine Hertz spl show serisi st-35 bunları besleyen amfimde Rockford Fosgate T-4004 Gelelim asıl gücü veren bas ve mono amfilerime baslarım Digital Design 9515 serisi 1500 rms bu canavarları besleyen amfide yine Digital Designın Z1-A mono amplifikatörü 2 adet 4 farad Massive audio kapasitör ve Stinger güç kabloları hoparlör ve rca... Tüm montajını kabin ve bagaj tasarımını bu işe gönül veren arkadaşlarımla beraber yaptık, Tadına doyulmaz bir SPL sistem oldu buyrun yorum sizlerin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: NoN
|
maşallah çok güzel olmuş iyi günlerde dinleyin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maşallah eski günlerim geldi aklıma
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
bagaj iptali olmuş
![]() maşallah __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
maşallah güzel olmuş sistem.
__________________________________ kimisi yine dener , kimine boş yok. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CBR Repsol - New Kangoo
|
Tesisat biraz fazla kaçmış gibi ama allah için maşallahı var
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
9515 ve Z1 anfi
![]() güzel bi sistem olmuş twitirların yeri biraz tartışılır gibi ![]() iyi günlerde kullanın
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Spl bir sistem yapıyosan vede güç istiyosan Litre gerekli o yüzden bagajda max. litreyi kullandık zaten baslar hacim isteyen cihazlar o nedenle benim genelde kullandığım tüm arabaların bagajı iptaldi
![]() Teşekkürler herkese, araç 1.4 olduğu için motor kısmında bi modifiyeye girmedim inşallah ilerde daha güçlü bir araç alırsam o zaman motorundada güç artırımına giderim |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
DD var huzur var maşallah.
DB i ölçtünüz mü? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
yok ölçüm yaptırmadım ama sunroofu bozdu dikiz aynapı kopardı napıcaz bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Hayirli olsun birkac bisi sorucam kapiya kasnaklari nasil oturttunuz, bende focal 165vr2 var bir turlu oturtamadik kasnak ile, su anda kapi pandizotuna takili ve istedigim gibi calmiyor meret. 2.sorum ise izoyu nasil yaptiniz onunda fotolari var mi bende hem muzik icin hemde ruzgar sesi icin bisiler yapmak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
araçta hiç zırlama varmı tweeter lar çok uydurma olmuş benim düşüncem bu kadar para verip böyle bir işçilik bana ters açıkçası umarım yanlış anlamazsın yazdıklarımı ama müzik sistemlerini sevdiğim için yazıyorum
birde o kadar bass sesine karşı 1 takım component yeterlimi?
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Tesisata ölürüm yaaa dd felaket bişey
maşallah kazasız belasız leldi cooper sinyaleri yerine orjinalleri olsa daha şık dururdu bence
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Honda
|
DD
maşallah çok sağlam tesisat yapmışsınız güle güle dinleyin
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corolla E15 1ZR-FE
|
Maşallah kazasız belasız çok güzel
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
z1 ve dd 9515 ikilisi uzun zamandır hayalim olan bi sistem bu arada kaç litrede çalıyor basslar ?
__________________________________ 32FT430 Burak seni unutmayacağız hep gönlümüzde yatacaksın,Allah rahmet eylesin.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: -
|
Maşşallah
Fakat araçta eksik yerler var o marşpiyerler olmamış bir kere jantlar kücük duruyor bence cıkartın farklı bir jant takın mini sinyalleri orj ile değiştirin çok yapmacık duruyor . Sistem içinde tweeter yeri hariç 10 olmuş güle güle kullanın .
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
benim kullandığım malzeme hem ucuz hemde kaliteli sayılabilecek bir malzeme iyi bir uygulama yapıldıktan sonra kolay kolay çıkmıyor 1 seneyi geçti izolasyonu yapalı hiçbir sıkıntı yada açılma olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:28 ::::

birde o kadar bass sesine karşı 1 takım component yeterlimi?
) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar