Arkadaşlar amfim z1 değil Z1-A...
Z1'den 10cm kadar görsel olarak daha uzun hemde güç farkıda var z1'de kullandım bundan önceki amfim z1 idi, size katılıyorum twiter yeri böyle yüklü ve güçlü bir sisteme görsellik olarak uymayacak şekilde oldu ama birazda mecburiyetten yaptım desem yeridir kapalı garajım olmadığımdan twiterlar jaklı yandan jak takma yeri var söküp istediğim zaman alabiliyorum aslında makbulü direklere fiber yaptırmak ama dediğim gibi güvenlik nedeniyle bu tarz bir uygulama yapmayı düşündüm
Sistem baştan sona montajcıya gitmeden elimizden geldiği kadarıyla 2-3 arkadaşımla beraber çalışmalarımızın sonucu bagaj tasarımı ve dizaynınıda mobilyacı olan yine benim gibi bu işe gönül vermiş bir arkadaşıma yaptırıp bağlantılarını yine kendimiz yaptık
307'de sunrrof bir dezavantaj oldu bana bas zamanla sunroofun ayarını bozuyor dikiz aynasını zaten yerinden çıkardı buna benzer şeyler oluyor, ister istemez yine zırıldama sesleri var
kutu 2. mm su kontrastından bölmeli bir kutu bas başına 110 litre ve iki bası net 220 litrede bir hacimde çalıştırabildik