|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
Engine
wiseco piston eagle rod cosworth main and rod bearing cosworth oil pump arp head bolt ej207 crank greddy timing belt sti coil on plug pe 650cc injector gt2876 82ar turbo gt spec unequal headers gt spec up pipe greddy fmic kit tial 38mm ex wg cosworth head gasket hks blow off ati super damper light weight pulleys hks air filter sebo 76mm custom exhaust 76mm hks carbon ti ngk iridium sparks custom air intake piping thermo tec wrap hks fuel regulator oil catch tank force water tank silicon hoses Drivetrain & Suspension xyz coilover enkei rpf01 18 8 kumho ku31 215 35 18 megan racing kule gergisi exedy stage 2 exedy hafif volan İnterior&Exterior&Electronics defi control unit and boost oil temp exhaust temp hks type 0 timer aem wideband hks evc6 haltech platinum sport 1000 hella supertones horn mtec 6000k xenon kit carbonfiber gf8 sti kanatlar reverse scoop small scoops jdm gf8 stoplar carbon sis kapakları vsvs Aracın rengi san remo red bütün yapılan ıslemler restorasyon mantığıyla yapılmıştır bütün orjnal olmayan civata ve clipsler orjnalleriyle değişmiştir diğer kullanılan malzemler ise würthden alınmıştır civata izolasyon kelepce çinko sprey vs. [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]kafamda olan bir kaç pilan var onlar hakkındada pek kısa zamanda bilgi vericem __________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
maşallah çok güzel.kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
hey maşallah şiir gibi beee
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Focus Ghia 1.6TDCİ
|
Jantlara bittim maşallah çok iyi görünüyor güle güle kullanın
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
çok güzel maşallah.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
masallah kazasız belasız....
haltechten memnunmusun bide sanzıman nasıl 2876ya dayanıyormu??? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
maşallah cok güzel kazasız belasız..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: wrx
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
doktordan temiz dese gideri var
maşallah kanka ii günlerde kullan
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
maşallah Allah nazardan saklasın çok tatlı.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
herkeze tek tek teşekkür ederim
haltechten cok memnunm çok kullanışlı ben herşeyi haltech supprter dan ogrendim sağolsunlar sıkılıp bunalmadan yardım ettiler bu en güzel özelliği bence adamlar en son bro olmuştuk. gt28 i suana kadar tam verimli kullanamadım.Aracım 96 oldugundan stock kapaklar üstünde ve yağlı iteceklerden ötürü sıkıntı yaşamıştım ne devir dönebildim nede verimalabildim tam olarak araya bir ton işi girdi boya vs. aracımın kapaklarını değiştirmeye karar verdim ve almışken sögle verimli birşeyler olsun istedim v4 gc8 sti kapaklarını büyük uğraşlar sonunda buldum geldiler teste soktum jilet gibi çıktılar. bu kapakların en büyük özelliği portları valvetrainleri stock v4 sti 8000 küsür dönüyolar üstüne egzantrkleri biraz daha agresif ve shim under bucket type itecek sistemi var. [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]şöğle güzel kapaklara güzel bi emme manifoldu olmadan olmaz dedim ve v4 wrc magnesium intake aldım bunuda çok zor buldum rcm 72mm throttle la kullanmayı düşünüyorum ![]() [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]şanzuman olayına gelince ben çok dikkatli kullanıcıyım diyelim gt28 1 bar da ve eskiden stock motor turbo 311 hp iken hiç bir skıntı yaşamadım 4 senedirde kullanıyorum ne zaman kırılır ozaman bakarız çaresine
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
çiçek gibi oldu çiçek
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
mükemmel...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 323
|
Hacı videosunu bekliyoruz
__________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Velespit STİ
|
maşallah çok gzel gf8.Subaru forumda da yazmıştım bir ön lip güzel olan görünümü dahada güzelleştirir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah nokta çok beğendim ...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 35'R STI
|
Masallah aracınız cok güzel, allah kaza bela vermesin, özellikle jantlara ve emme manifolduna bayıldım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: rs13
|
Maşallah kanka son hali cidden cok güzel oldu allah kaza bela vermesin inş.
Buda benden bi foto ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |