maşallahh seviyorum basık Sİ'ları :)
Printable View
maşallahh seviyorum basık Sİ'ları :)
tşk eederim o zamn kalıtesı kotude olsa bı resım daha eklıyım :)
http://c1110.hizliresim.com/11/10/12/19125.jpg
abartmışın engin :)
gun gectıkce daha ıyı olcktr emınım maşşalh:)
abı aslında bıraz oyle oldu resımlerde nedense bı turlu bellı olmuyo. sanırım net olmadıgında dolayı ama baya bi basıldı.
radar honda dan mehmet abı yaptı,aynısını kendısıde soyledı, bıraz abarttık dedı.:D
c.tesı ufak tefek bı kac degısıklıkle dahada guzel olucak inş :)
komple profesyonel marka bir kit almadan sadece yayla basmak akıl karı bir iş değil.yani 3.5 yay filan hadi neysede bu şekilde basarsan ciddi anlamda yol tutuş,frenleme ve yürüyende sıkıntı yaşarsın
valla sedan olunca daha bir başka seviyorum şunları :D kazasız belasız inş.
bu araca hiç bişe yapma sadece bas ve motora el at on numara oluyor ya hastasıyım bu kasanın :) maşallah çok hoş iyi bir araç bulmuşsun şanslısın kazasız belasız sürüşler :)
bekliyoruz kardeşim uygulamaları eklersin fotoları :)
bence tam sürüngen olmuş
daha net fotoları bekliyoruz.
13 tane var turkiyede birisi bende biriside sende, gule gule kullan kardesim bende aldigimda boyleydi, 2.5 yildir biniyorum cokta seviyorum. Dededen demek istemiyorum o zamanlar dedeler meshur degildi :D
Hadi hayirlisi olsun engincim
hayırlı olsun. güzel araçmış.
bu 13 söylemini senden duydugum iyi oldu :) sagdan soldan duymustum ama emın olamıyodum tabi.senden duyunca inandım sımdı.
aracı gecen hafta cuma gunu alıcam, yana döne senın numaranı arıyorum, hatta konu actım. bılen warmı dıye, bekleyemedım dısarı cıktım.radar honda ya gıttım. mehmet abıde kesın numaran wardır dıe,o da yemege gıtmıs.bı turlu ulasamadım sana. :)
bu arada kapaklardan bı tanesı eksık, goruselım senınle,hem sormak ıstedıklerım war.
timur abi hayırlı olsn sanada :D :D
engin bu 13 tane muhabbeti nedir :)?
geçici olarak 15 jant 195 45 lastıklerle dewam :)
http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/12925.jpg
aracın masallahı var kazasız belasız
geçici olarak takmışsınız ama çok tatlı olmuş bence kalıcı olsun :D
en kısa zamanda bekliyoruz resimleri hocam :) takipçisiyim aracın :)
samet teşekkrler ::) harbi azmıs 13 adet .
beyler amcadan sedan gmüş gri full manuel sedan si var:) irtibat ben amca sedef adasında:)
maşallah güzel bi araç bulmuşsun. güzel modlamalar olacagını umuyorum :) kazsız belasız sürüşler
tşkler west.27,
yorum yapan arkdslarada tşkler.işlerden zamn bulabılırsem bı kac resı m eklıycem inş.
bide bu bagaj M çıtasını ne ıle yapıstırabiliriz arkdslar bılgısı olan varmı ?