*elımde fazladan yay wardı gokhan onlarla bastım
*tşk ederım h.savas
*batur bnce spoonları cıkarma EG kasalarda cok guzel duruyo :) ama si jantıda cok şık gelıyo bana.
Printable View
*elımde fazladan yay wardı gokhan onlarla bastım
*tşk ederım h.savas
*batur bnce spoonları cıkarma EG kasalarda cok guzel duruyo :) ama si jantıda cok şık gelıyo bana.
tamam kardeşim bi deniyim sana fotoları atıcam :D
Çamurluk ile lastik arası güzel kapanmış lastik ölçülerinden dolayı.
Ama 185/55/14 ile yerin altına girer maşallah:)
tşkler :) resımlerden pek bellı olmuyo ama suan lastıkler bıraz camurluk ıcınde, dedıgın gıbı lastık olcusunden dolayı.
ilerleyen zamanlarda 15 jantla 45 veya 50 yanak dusunuyorum.
hafta sonu ufak bı ıkı dokunusla beraber detaylı resımlerı eklıycem.
bu arada suan araba esnedıgınde davlumbaza surtme yapıo bazen,acaba 15 jant 45 yanakla bu problemden kurtulabılırmıyım ?
maşallahh seviyorum basık Sİ'ları :)
tşk eederim o zamn kalıtesı kotude olsa bı resım daha eklıyım :)
http://c1110.hizliresim.com/11/10/12/19125.jpg
abartmışın engin :)
gun gectıkce daha ıyı olcktr emınım maşşalh:)
abı aslında bıraz oyle oldu resımlerde nedense bı turlu bellı olmuyo. sanırım net olmadıgında dolayı ama baya bi basıldı.
radar honda dan mehmet abı yaptı,aynısını kendısıde soyledı, bıraz abarttık dedı.:D
c.tesı ufak tefek bı kac degısıklıkle dahada guzel olucak inş :)
komple profesyonel marka bir kit almadan sadece yayla basmak akıl karı bir iş değil.yani 3.5 yay filan hadi neysede bu şekilde basarsan ciddi anlamda yol tutuş,frenleme ve yürüyende sıkıntı yaşarsın
valla sedan olunca daha bir başka seviyorum şunları :D kazasız belasız inş.
bu araca hiç bişe yapma sadece bas ve motora el at on numara oluyor ya hastasıyım bu kasanın :) maşallah çok hoş iyi bir araç bulmuşsun şanslısın kazasız belasız sürüşler :)
bekliyoruz kardeşim uygulamaları eklersin fotoları :)
bence tam sürüngen olmuş
daha net fotoları bekliyoruz.
13 tane var turkiyede birisi bende biriside sende, gule gule kullan kardesim bende aldigimda boyleydi, 2.5 yildir biniyorum cokta seviyorum. Dededen demek istemiyorum o zamanlar dedeler meshur degildi :D
Hadi hayirlisi olsun engincim
hayırlı olsun. güzel araçmış.