evet kocaeliden kaan adında bi arkadas almıştı sonra bayrampaşaya geldi ordanda ben aldım bende takip ediyordum bu aracı ilk sahibiyle tanıştım nasip oldu kime niyet kime kısmet bende vtı alıyordum döndüm bunu aldım :)
Printable View
buu ne yha abii böle bişi varmı yha showrumdan yenimi çıkdı araç bu ne temizlikdir allah kaza bela vermesin maşşallah diyelim..
maşallah ihtiyar delikanlı TEG'e, gayet diri duruyor maşallah kazasız belasız
saoalsın cümlemize kazasız belasız japonyadan geldi mr.honda nın damadının arabasıymış :D
cümlemize kazasız belasız :)
kazasız belasız guzel maşallah
teşekkürler cümlemize kazasız belasız inş
filmci fatih abi dimi bahsettıgınız
masallah :)
saolasın teşekkürler :)
oooo çok çok temiz ve orjinal görünüyor bence plakaya bi el atmalısın bi plakalık ve app plaka daha temiz görüncektir , kazasız belasız sürüşler :)
bi mavilik göremeyince şaşırmıştır :D aslında polislerin yaşı ortalama 35 40 oluyor trafiklerin, onların bilmeleri lazım bu plakaları garip :D
ben dalga geçio sandım ama gayet ciddiydi iyi akşamlar dedim gittim sonra :D
:D ii yapmışsın , şu integraya bişeler yapıp resimlerini bekliyoruz örnek olacak tegler çok fazla maddiyatı ayarla ve başla bence en kısa zamanda
vala teg yaptım şey cila atmak yıkamak şuan kasımda askeriz allah izin verirse :)
hayırlısı ya şimdiden hayırlı teskereler diyelim o zman :)
saolasın inş bakalım kader kısmet
maşallah.....
Hey maşallah, ne kadar güzel derli toplu bir integra.
Maşallah çok ağır duruyor.
Vay kardeşim demek senin Teg bu süpermiş valla anlattığın kadar var, arkadaş km yapmasın diye binmiyor bile aracına öle temiz bi araç :D (şaka tabi, beni hatırlamışsındır belki Ümraniye'de carfour otoparkda buluşmada tanışmıştık Un civic :D =)
sedatım maşallahh ywru harika.
Maaaaaaaaaaaaaaaşallah...
maşallah cok diri.boyle ici temiz olan eski tarz arabalara bayılıyorum. nefiss.
maşallah..
daha temizini görmedim maşşalh :)
çok bakımlı duruyor, maaşallah
Maşallah.Çok güzel doğrusu.:)
Maşallah, çok çok temiz ve orjinal.. :)
Güle güle bin gerçekten ilgiyi hak eden bir araç
kocaman maşallah!
maaşallah ilk günkü gibi temizliği :)
masallah yaa cok temız ve dırı
Maşallah çok diri duruyo