emek harcandığı belli, rengi de çok güzel, km düşüklüğü de cabası... resmen bulunmaz vti'lar arasında, iyi günlerde kullanın...
Printable View
emek harcandığı belli, rengi de çok güzel, km düşüklüğü de cabası... resmen bulunmaz vti'lar arasında, iyi günlerde kullanın...
maşallahhh
Maşallah kazasız belasız...
maşALLAH cok gusel oldu elınıze saglık :)
babacan gerçekte çok güzel maaşallah kazasız belasız sürüşler resimleri kaldır :DD
Arac Ankara'ya satilmis sanirim, gecmis olsun bu arada. Yatak sardigini duyduk, nazar degirdiniz gul gibi arabaya...
tövbe yarabbiiiii..
Maşallah tam tadında olmuş temizliğide cabası
masallah araba cok guzel..
yalniz aklima birsey takildi; butun agir bakimlar yazmissinizda 94 k kilometredeki arabanin neden agir bakimlari yapilir ki?
Arkatcaglar, kusura bakma ortada bir yanlislik varsa. Kimsenin malinda ne gozum ne de ard niyetim yok; Allah herkese daha guzellerini versin. Foruma uye Ankarali bir arkadasimizla cok samimi birkac kisi yukaridaki yazdigim sekilde senin araci aldiklarini soylediler. Isimlerini vermiyeyim, sen yine beni kotu bil, benim kimseyle sikintim yok. Duydugum kisi guvenilir birisi oldugu icin ve cidden boyle bir duruma uzuldugum icin ard niyet gudmeden yazdigim bir mesajdi.
Maşallah çok canlı görünüyor, kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğimle..
selam, araca 31 milyar verdiler ve siz satmadiniz mi ? ben mi yanlis okudum onceki sayfalarda ?
Maşallah kazasız belasız..
iyi yapmissin bence 33e de satma seneye 35e satarsin
saçlarındaki her bir beyazlayan saç telinin ücretini temin edin bence maşallah tekrardan harika duruyor
cok guzel bi duygu olmalı. orjinal bi hb vteci elden gecirmek. maşalah.
umarım atmosferik islemler yapmaya devam edersiniz..