hiç sorma ilker o kadar emek verdim ugraştım şimdi böyle oldu nasip aslında hiç satasım yok ama iş işte hayırlısı bakalım
Printable View
apaçi demeyin de şu tertemiz kırmızı renge sinyal kısmı beyaz camlı diger kısımları kıpkırmızı olan ledli stop yakışmaz mı ?
ALLAH emeğini zayi etmesin çok ama çok güzel olmuş maşallah
maşallah çok iyi nazar değmesin :)
kardes bak bu kadar insan yorum yazmış alayını unut diyorum benim profili kaydet illa bigun bıkacaksın o arabadan satmayı düşünrsen hani talibim :)
allah tabanını düz bastırsın allah nazarlardan saklasın
Maşallah çok güzel gerçekten yalnız herkes gibi ben de izninizle bir fikrimi belirteyim. Type-R panjur varken Oem EK9 Honda logosu veya hazır Si-R lip varken Si-R panjur çok daha hoş durur. Benim biraz logo takıntım var. Si-R panjur Bilal Aktepe'nin aracındaki panjurdur. Allah kaza bela vermesin, keşke satmasanız da çocuklarınıza kalsa, o kadar güzel olmuş.
Not: Hazır büyütülmüş çocuğum, nüfusa geçirmelik.
Araç satıldımı şuan :)
Maşallah çok tatlı araç :)))
Ne kadar istiyorsunuz araba acaba
arac satılmadı ama sahibinden ilanı kaldırdım bu arabaya 33 bin tl veren alır evet fiyat yüksek gelebilir ama maliyeti geçmişi herşeyi ortada satılmasada olur acelem yok artık
ben fıyat yuksek demıyorum sadece bılgı almaya calısıyorum 31 bın lıralık ne war arabanın ustunde onu cozemedım
maşallah yeniden doğmuş
darılma ama ,o fiyata araban satılmaz beklet müzeye koyarsın ;) maşallah diyelimde yorumumuzu yanlış anlama..
Satma arkat abi o kadar uğraştın gerek yok bence..
tertemiz olmuş. maşşallah , kazasız belasız ,bol gazlamalar :)
maşallah allah kazasız belasız sorunsuz binmek nasip etsin inşallah 33000 liram olsa hiç düşünmeden verirdim valla ;)
böylesini görmedim duymadım.
abi oem 1.6vti, vtec, honda ve cıvıc yazıları durmuyor mu? daha önce de sormuştum ama kaynamış heralde. onlar eksik geldi gözüme bu kadar orjinalliğe
tekrar maşallah yavruya.
Tek temennimiz allah nazardan saklasın çok gzl:)
Arkadaşlar arac yılbaşına kadar opsiyonlandı lütfen ö.m atmayın şu para olurmu diye...
böle ilk sahibinden leşş ama orjınal olan araçlara bayılıyorum:) kazasız belasız:)
emek harcandığı belli, rengi de çok güzel, km düşüklüğü de cabası... resmen bulunmaz vti'lar arasında, iyi günlerde kullanın...
maşallahhh
Maşallah kazasız belasız...
maşALLAH cok gusel oldu elınıze saglık :)
babacan gerçekte çok güzel maaşallah kazasız belasız sürüşler resimleri kaldır :DD
Arac Ankara'ya satilmis sanirim, gecmis olsun bu arada. Yatak sardigini duyduk, nazar degirdiniz gul gibi arabaya...
tövbe yarabbiiiii..
Maşallah tam tadında olmuş temizliğide cabası
masallah araba cok guzel..
yalniz aklima birsey takildi; butun agir bakimlar yazmissinizda 94 k kilometredeki arabanin neden agir bakimlari yapilir ki?