|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Focus Tdci Titanium
|
Öncelikle tüm techturkey ailesine selamlar arkadaşlar üyelerimiz konusunda kendimi tanıttım burdada kısaca kendimi tanıtıym ; adım Oğuzhan güner ısparta süleyman demirel üni. makine müh. 2.sınıf öğrencisiyim bu aralar 106 q ve honda eg hastası oldum takip ettiğim bazı üyelerin araçları sayesinde
buda bizim ZIR STOCK Focus Titanium Bu siteye uygun bi araç değil stock luk açısından ama idare edin artık kendimce çekim yapmaya çalıştım oldugu kadar teşekkürler şimdiden ![]() ZIR STOCK FOCUS ---![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen weST.27; 13-10-2011 02:03. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
![]() [IMG]<script src='http://img269.imageshack.us/shareable/?i=180720112151copy.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> [/IMG]
Son Düzenleyen weST.27; 13-10-2011 11:16. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Güzel araciniz var maşallah dayimda var yazilimli cok güzel oldu tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: honda integra
|
maşallah ne güzel orjinal hiç bozma
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
teşekkür ederim kardeşim, dayım aldı götürdü birşeyler yapıldı yazılımla ilgili alındıgı zaman şuan performan çok iyi kalkış ve 2. vites inanılmaz performanslı oldu
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bu jantlarla basılabilir 1 2 tane gördüm birde iyiydi ön tampondan plakayı çıkarınca acaip hoş duruo bu arac
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
plakayı bir kere çıkarttım aşırı derecede hoşuma gitti turladım daha 3-4 km gitmeden hiç polisin olmadıgı bi yerde çeviri vardı
çevirdi beni allahtan bagajta kırık plakalık vardı kendimce bişeler yapmaya çalışırken kırmıştım onuda bagaja attm polise dedim hocam park ederken beton dubaya çarptı kırıldı plaka dedm plakalıgı gösterdim git al bitane tak arkadaşım bidaha görmiym yazarım dedi saolasın abicm dedm bindim gittm dönüştede slikon aldım yapştrdm plakayı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ES7
|
acil basmalısın ,
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ya bunun bi önceki kasası olan sedan focus sahibi bi üye vardı beyaz renkli teneke jantlı bi focusu vardı varmı o üyeyi tanıyan bn o aracı bulamıyorum tekrar o yaymı kesmiş yoksa yaymı almış onla irtibata geçmem lazım ilk olarak
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
o arac bursadandı galiba tenekeli basık falan kesme kalmadı artık ya coil yada spor yay dır o
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bizim üniversiteden arkadaşlar sanayiden çıkma yay bulup kesiyorlar orjialler odalarında kaldırıyorlar satma fln muhabbti olur diye bana mantıklı geliyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Maşaallah araç çok güzel kesinlikle focusun örümcek ağı gibi bi jantı var turuncu focuslarda falan oluyo o jant ile basılması lazım aşırı güzel oluyo. Usta bu devirde yay kestirme var ama aracının marka ve modeli için yay üretimi olmayan araçlar var o araçlar için kestirebilirsin ama senin aracın gibi yeni model arabalar için coilover kit tavsiye ederim
kesinlikle yay kestirmeni tavsiye etmem
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
maddiyatta sıkıntılar var şuan kardeşim ya dediğin jantı biliyorum fakat alırsam daha farklı bişey alırım ya o biraz klasik olur lip,jant ve basmayı düşünüyorm şu durum bi düzelse bazı sıkıntılar var aile ile ilgili coilover kitler bildgm kadarıyla 2 liraya yakın 1.5 2 civarı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kanka sende varya orj hasta oldun he
![]() maşallah Allah kaza bela vermesin hoşgeldin bu arada __________________________________ kimisi yine dener , kimine boş yok. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
hoşbulduk kardeşim saolasın
ama sedatın araç 10 numara maşallah teg orjina lve temiz bulmak zor,satmak isterse önericeğim kişi çok temizlik konusunda
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
__________________________________ kimisi yine dener , kimine boş yok. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
vay bak sen
kaç lira istiyo özel değilse pm at
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
çok istiyor çok bildiği gibi değil
![]()
__________________________________ kimisi yine dener , kimine boş yok. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:32 ::::

buda bizim ZIR STOCK Focus Titanium Bu siteye uygun bi araç değil stock luk açısından ama idare edin artık kendimce çekim yapmaya çalıştım oldugu kadar 

kesinlikle yay kestirmeni tavsiye etmem